Download als pdf-document

Deel dit document
04/03/2011

Tom&Co pakt flink uit voor deze verjaardag

Tom&Co pakt flink uit voor deze verjaardag

In 1991 opende Delhaize België haar eerste Tom&Co, een winkel die helemaal gewijd was aan huisdieren. Sindsdien is dit uithangbord enorm geëvolueerd, in samenwerking met haar aangesloten winkels. Om te beantwoorden aan de noden van de klanten, die steeds meer gehecht zijn aan het welzijn van de dieren, heeft Tom&Co haar assortiment en diensten gediversifieerd. Met 140 verkooppunten in België en Luxemburg is het uithangbord de leider in haar markt in België. Dankzij dit succes viert Tom&Co vandaag haar 20ste verjaardag! Speciaal voor deze gelegenheid zijn er heel wat uitzonderlijke en exclusieve aanbiedingen voorzien voor de dieren en hun baasjes!

Een marktleider in België

Tom&Co telt 140 verkooppunten in België en Luxemburg, waarvan 133 aangesloten winkels, en is daarmee marktleider in België van de dierenspeciaalzaken. Tom&Co biedt de ruimste keuze aan producten voor alle huisdieren, en dit tegen de beste prijzen. Naast een ruim assortiment van nationale merken kunnen de klanten ook kiezen uit heel wat huismerkproducten, die tot 40% goedkoper zijn voor een gelijkwaardige kwaliteit.

Al 20 jaar!

In 1991 startte Tom&Co haar eerste winkel in Jette (250 m², 2700 referenties). Op dat ogenblik bood het uithangbord vooral voeding en toebehoren voor honden en katten aan. Daarna werd het aanbod beetje bij beetje uitgebreid en gevarieerder, dankzij de ondernemingszin van het uithangbord en het partnerschap met haar aangesloten winkels. In 2000 begon Tom&Co met levende dieren in haar winkels. In 2009 en 2010 werden nieuwe concepten ingevoerd, zoals de parafarmacie, de natuurhoek, de toilettagecentra … "We hebben die nieuwe concepten kunnen invoeren, omdat we samen met onze aangeslotenen de verwachtingen en noden van onze klanten hebben kunnen identificeren, met een stijgende aandacht voor de gezondheid en het welzijn van hun dieren. Doordat er steeds meer aandacht aan huisdieren wordt besteed, stellen wij voortdurend nieuwe producten en innovatieve diensten voor. Op 20 jaar tijd hebben we ons ontwikkeld tot een referentie voor alle eigenaars van huisdieren", stelt Jean-Thomas Geelhand De Merxem, Senior Vice President Tom&Co.

Alles voor huisdieren en onze vrienden in de tuin

Vandaag hebben alle huisdieren hun plaats bij Tom&Co: vogels, vissen, knaagdieren, tuindieren, pluimvee, konijnen en in sommige gevallen zelfs reptielen. Bij Tom&Co vindt men alles om hen te vertroetelen: voeding hokken, speeltjes, producten voor verzorging en hygiëne, toilettagecentra … Toch hoeft men niet noodzakelijk een huisdier te hebben om bij Tom&Co te komen. Wie graag ziet hoe waterdieren evolueren binnen hun natuurlijke omgeving vindt bij Tom&Co alle materiaal dat nodig is om een waterpunt te onderhouden en te verfraaien. Bovendien verkopen de meeste winkels levende dieren en hebben ze een natuurhoek om de dieren van de tuin te ontdekken.

Als huisdierenspecialist is Tom&Co ook een referentie voor advies. Het winkelpersoneel, dat opgeleid en gekwalificeerd is, is steeds beschikbaar om de klant te helpen bij zijn keuzes. De klanten kunnen ook rekenen op de seizoenscatalogus van Tom&Co. De selectie voor de lente van 2011 is vanaf vandaag beschikbaar. De klanten zullen er talloze praktische tips ontdekken (Hoe maak ik mijn hond goed schoon? Welk kippenhok moet ik kiezen? Hoe maak ik de kooi van mijn konijn klaar? Hoe verzorg ik mijn vissen? enz.).

Speciale verjaardagsfestiviteiten

Ter gelegenheid van haar 20ste verjaardag zal Tom&Co gedurende het hele jaar stevig uitpakken met een programma dat zowel de beestjes als hun baasjes als muziek in de oren moet klinken. De festiviteiten beginnen vanaf vandaag met kortingen op heel wat voedingsproducten en toebehoren voor dieren, geldig van 3 tot 16 maart. Naast de promoties in de winkel zijn er vanaf vandaag ook kortingsbonnen beschikbaar in de speciale folder "20 jaar". De klanten die ze niet via de post ontvangen hebben, zullen ze in de winkel kunnen terugvinden.

Op dit ogenblik kunnen er met een spaaractie schitterende keukenhanddoeken verkregen worden. De klanten krijgen 1 spaarzegel per aankoopschijf van € 10. Een volledige spaarkaart van 6 zegels kan ingewisseld worden tegen een set van keukenhanddoeken met meer dan 50% korting. Met elke volledige kaart kan men ook deelnemen aan een wedstrijd voor een boerderijweekend met het hele gezin.

Tom&Co organiseert samen met haar leveranciers ook een grote wedstrijd van 3 tot 16 maart 2011. In elk van de 140 winkels winnen 20 gelukkigen 1 maand gratis voeding voor hun hond of kat. Om deel te nemen, volstaat het om te surfen naar www.tomandco.be, het wedstrijdformulier (dat vanaf vandaag beschikbaar is) in te vullen en de bevestigingsmail in de urne te deponeren in een winkel van Tom&Co.

Tom&Co stelt een ruime keuze aan fotoproducten voor om de fantasie de vrije loop te laten: of het nu foto’s zijn op premium- of standaardpapier, fotoalbums in alle formaten. Bij Tom&Co is het mogelijk om foto’s af te drukken op verschillende manieren: doek, posters, posters in plexiglas, decoraties, tassen, textiel, wenskaarten, kalenders, enz. Door te bestellen via www.tomandco.be kunnen de klanten genieten van een korting van 20%! Een buitenkans om meteen te grijpen!

Tags Tom&Co

Contactinformatie

Sandrine Communication Manager sblin@delhaize.belgium Tel.+32 2 412 83 16

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11