Download als pdf-document

Deel dit document
04/10/2011

Tom&Co breidt zijn assortiment uit met leuke, nieuwe designproducten

Brussel – Tom&Co, De Belgische leider in dierenspeciaalzaken blijft innoveren en biedt zijn klanten twee nieuwe productgamma’s aan waarmee aquariumliefhebbers en honden- en kattenbaasjes in de wolken zullen zijn. De keten zal vanaf 8 oktober in zijn winkels exclusief de innovatieve aquariumkits PURE van Askoll verdelen, die elegantie combineren met onderhoudsgemak. En omdat huisdieren zich ook mogen kleden volgens de laatste mode, heeft Tom&Co voor hen een reeks trendy accessoires uitgekozen, zowel voor thuis als om op stap te gaan.

Topdesign voor een unieke ervaring... met een minimum aan onderhoud

Het nieuwe aquariumgamma PURE van Askoll, exclusief verkrijgbaar bij Tom&Co, opent de deuren naar een universum van verwondering en ontspanning. De aquariums zijn in verschillende modellen en kleuren te krijgen en geven een originele en verfijnde toets aan alle soorten interieurs. Je hoeft ook geen aquariumexpert te zijn, want al het materiaal dat je nodig hebt omhet aquarium in gebruik te nemen, zit in de doos. Het onderhoud is trouwens kinderspel dankzij de wegwerp- onderhoudkits met alle vervangelementen (sponsen en filtercapsules). Je moet enkel nog de vissen uitkiezen bij Tom & Co diehun intrek mogen nemen in dit nieuwe stekje! De klanten kunnen met hun vragen altijd terecht bij ons speciaal opgeleid personeel in de winkels.

Leuke accessoires speciaal voor honden en katten

De aankopers van Tom&Co volgen de laatste trends op de voet om zo goed mogelijk te beantwoorden aan de verwachtingen van de klanten. Naast alles wat je nodig hebt om huisdieren te vertroetelen (voeding, verzorgingsproducten, manden,...) biedt Tom&Co vanaf 8 oktober een nieuw, kleurrijk gamma accessoires aan. Zowel thuis als onderweg worden onze viervoetige vrienden vrolijk van deze stijlvolle spullen: roze, blauwe of zwarte eetbakjes, grappige brokjesemmers, designdoosjes voor hygiënische zakjes of turquoise vervoermandjes.

20 jaar expertise

Tom&Co, opgericht in 1991, telt nu 137 verkooppunten in België en Luxemburg, waarvan er 132 gefranchiseerd zijn. Het is de nummer één in d ierenspeciaalzaken in België. Tom&Co heeft de grootste keuze aan producten met veel variatie en kwaliteit voor alle huisdieren, en dit tegen de beste prijzen. Naast een ruim assortiment nationale merken vinden de klanten er ook veel huismerkproducten, die tot 40% goedkoper zijn voor vergelijkbare kwaliteit.

Meer informatie over Tom & Co vindt u op www.tomandco.be

Tags Tom&Co

Contactinformatie

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11