Download als pdf-document

Deel dit document
02/05/2012

Tom&Co verhoogt de koopkracht van zijn klanten door meer dan 150 producten permanent in prijs te verlagen

Tom&Co verhoogt de koopkracht van zijn klanten door meer dan 150 producten permanent in prijs te verlagen

Brussel - Tom&Co, de Belgische huisdierenspecialist, pakt de crisis op een duurzame manier aan door de prijs van meer dan 150 producten permanent te verlagen. Deze prijsverlaging bedraagt gemiddeld 5% maar kan zelfs oplopen tot 15% op sommige artikelen! Met deze actie heeft Tom&Co besloten terug te keren naar de prijzen die van kracht waren vóór het begin van de crisis in 2008 of bij de initiële lancering van deze producten. Deze historische prijsverlaging gaat gepaard met de lancering van de spaarkaart 9+1 gratis die een jaar geldig is op droge hondenvoeding van een premium merk. Dankzij deze initiatieven legt Tom&Co opnieuw de nadruk op zijn aantrekkelijke prijspositionering en bevestigt het zijn positie van onbetwiste nummer 1 in de sector van de dierenspeciaalzaken.

Dubbele actie tegen de crisis

Vanaf 3 mei dierenliefhebbers zullen profiteren van hetzelfde ruime assortiment en dezelfde diensten die ze gewend zijn van Tom&Co, maar ze betalen gemiddeld 5% minder voor meer dan 150 artikelen. Deze prijsverlaging kent ook verschillende echte uitschieters zoals bijvoorbeeld de Pedigree Adult Dental Care snacks voor honden of Hill’s Science Plan voeding voor pups die beiden ongeveer 15% in prijs dalen.

Met deze prijsverlaging willen we bij Tom&Co een sterke actie op poten zetten door terug te keren naar de prijzen die van kracht waren vóór het begin van de crisis in 2008 en willen we ons bijgevolg zeer competitief opstellen ten opzichte van al onze concurrenten op de markt. Meer dan ooit is Tom&Co de marktleider op vlak van een uitgebreid en uniek assortiment van originele en kwalitatieve producten in combinatie met scherpe prijzen die afgestemd zijn op elke behoefte,” zegt Lionel Desclée, Vice President Operations & Development van Tom&Co.

 • Hier enkele voorbeelden van permanente prijsdalingen waarvan onze klanten voortaan zullen genieten. U vindt meer voorbeelden in de folder "prijsdalingen" die vanaf deze donderdag online beschikbaar zal zijn op de website www.tomandco.be
    • Whiskas Terrine Konijn (400 gr) gaat van € 0,92 naar € 0,85 (- 7,6 %) 
    • Felix Reepjes Vis (12 x 100 gr) gaat van € 5,25 naar € 4,79 (- 8,75 %)
    • Active Rijk Aan Vlees (10 kg) gaat van € 17,85 naar    € 16,69 (- 6,5 %)
    • Purina One Sterilcat (800 gr) gaat van € 4,43 naar € 4,21 (- 4,9 %)
    • Dentastix Small (110 gr) gaat van € 2,29 naar € 2,11 (- 7,85 %)
    • Hill’s Canine Mature Mini Chicken (3 kg) gaat van € 19,49 naar € 17,49
      (-10,26 %)

Tom&Co lanceert echter nog een tweede initiatief om de koopkracht van zijn klanten te ondersteunen, namelijk de spaarkaart 9+1 gratis die geldig is tot in mei 2013 op de grote zakken droge hondenvoeding. Deze spaaractie houdt een uiteindelijke winst in van 12% en is geldig op producten van minimum 12 kilo van de merken Pro Plan, Tom&Co Nutri Expert, Eukanuba en Nutro.

“Tom&Co, Mijn dier en Ik” – een passende nieuwe slogan

Met 21 jaar ervaring in België is Tom&Co de dierenspecialist bij uitstek en dé dieren- en natuurvriend en dat merk je ook aan de nieuwe slogan “Tom&Co, Mijn dier en Ik”. Met deze slogan wil Tom&Co zijn winkels plaatsen tussen de baasjes, hun dieren en het gepassioneerde winkelpersoneel. En dat mag je ook letterlijk nemen: in de Tom&Co winkels zijn dieren immers toegelaten!

De Tom&Co-ervaring kun je ook virtueel beleven. Met zijn nieuwe website gaat Tom&Co nog verder in zijn relatie met de dierenvrienden: via diverse en kwaliteitsvolle informatie en tips in de verschillende rubrieken van de nieuwe site biedt Tom&Co zijn klanten expertise en advies aan zoals ze dat ook in de winkel zouden vinden. Dit allemaal voor het welzijn van de dieren. Ook is er op de website een volledig nieuwe versie van de Tom&Co Club te vinden, het eerste sociaal netwerk volledig gewijd aan huisdieren.

Voor ieders smaak en tegen de scherpste prijzen

Tom&Co staat ook garant voor een ruime keuze aan producten en diensten voor iedereen tegen de beste prijzen. De teams van Tom&Co zijn namelijk altijd op zoek naar de laatste nieuwigheden om aan te bieden in de winkel. Zo vind je bij Tom&Co het hele jaar door artikelen voor het comfort van de dieren en hun baasjes: voeding, verzorgingsproducten, parafarmacie, mooie accessoires,... In functie van hun budget kunnen klanten uit een waaier aan formules kiezen om hun dier te verwennen, waarbij de beste kwaliteit steeds voorop staat: voeding in bulk, het discountmerk Pet’s Budget, huismerken Tom&Co en Nutri Expert (premiumvoeding) of nationale merken.
Meer informatie op de website www.tomandco.be

Tags Goedkoper Tom&Co

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

 • Home
 • Pers
 • Persartikelen
 • Tom&Co verhoogt de koopkracht van zijn klanten door meer dan 150 producten permanent in prijs te verlagen