Download als pdf-document

Deel dit document
13/08/2012

Tom&Co lanceert Tom&Care, een speciale ziektekostenverzekering voor honden en katten

Een unieke verzekering die tal van medische zorgen dekt en een brede waaier extra garanties aanbiedt zodat uw huisdier altijd op zijn pootjes terechtkomt!

Brussel – Op 13 augustus 2012 lanceert Tom&Co, de Belgische nummer 1 in de dierenspeciaalzaken, een volledige ziektekostenverzekering en –bijstand voor honden en katten. Een unieke en voordelige oplossing voor wie te maken krijgt met hoge verzorgingskosten voor dieren. Tom&Care, die van de uitgebreide expertise van zijn partner ‘De Europese’ kan genieten, dekt talrijke medische zorgen en behandelingen maar biedt baasjes ook bijkomende diensten en garanties zoals de reisannulatieverzekering. Deze bestaat uit drie formules: Basic, Optimum en Premium. Tom&Co verzekert honden en katten al voor minder dan € 12 per maand.

Een volledige verzekering voor honden en katten

Een dokter en een hondMeer dan 211 miljoen euro, dat is het bedrag dat de Belgische gezinnen gemiddeld jaarlijks uitgeven voor de medische verzorging van hun huisdieren. Een groot bedrag, dat vraagt om een oplossing om huisdiereigenaars te helpen om deze onvoorziene en vaak hoge kosten het hoofd te bieden. Vanaf nu kan dat, dankzij de ziektekostenverzekering voor dieren Tom&Care die werd gelanceerd door Tom&Co, Belgische leider in dierenspeciaalzaken. “Met de lancering van Tom&Care willen we tegemoetkomen aan de toenemende vraag van onze klanten die het beste willen voor hun dier. Met deze nieuwe verzekering kunnen honden- en katteneigenaars hun trouwe viervoeter de beste medische zorgen geven zonder bang te zijn dat het een fortuin zal kosten”, zegt Lionel Desclée, Vice President Operations&Development Tom&Co. Olivier Halflants, Administrateur-Directeur van ‘De Europese’, voegt eraan toe “De prijs van een dringende raadpleging bij de dierenarts tijdens het weekend bedraagt gemiddeld € 42. Een röntgenfoto kost zo’n € 46. De kosten lopen dus snel op. Voor veel baasjes zal het concept dus zeer voordelig zijn, vooral als het om rasdieren gaat.

Om een oplossing aan te reiken die zo goed mogelijk is aangepast aan de noden van de dieren, heeft Tom&Co zich tot één van de marktleiders in reisverzekeringen en –bijstand in België en Europa gewend, ‘De Europese’. Deze verzekeringsmaatschappij heeft reeds zeer veel ervaring met verzekeringen voor dieren in Zwitserland en specialiseert zich vandaag ook in andere domeinen van nicheverzekeringen, zoals vrijetijdsverzekeringen.

Tom and Care - logoTom&Care is een zeer volledige verzekering en dekt vele medische kosten zoals röntgenfoto’s, operaties, sterilisatie en protheses en breidt haar garanties ook uit naar een breed gamma verbonden diensten zonder franchise, zoals ziekenhuisverblijven voor dieren en vervoers- en annulatiekosten voor honden- en katteneigenaars.

Tom&Care biedt drie formules aan, ofwel voor honden ofwel voor katten. Baasjes kunnen hun kat verzekeren vanaf € 110 per jaar en hun hond vanaf € 135 per jaar.

Klantendienst 7d/7, 24u/24 voor alle noodgevallen en vragen

Bij de garanties die de Tom&Care-verzekering aanbiedt, hoort ook een gratis Tom&Care-klantendienst. Een team specialisten staat ter beschikking van de klanten om al hun vragen te beantwoorden, zowel overdag als ’s nachts. Het team van de klantendienst verstrekt bijvoorbeeld de gegevens van de dichtsbijzijnde dierenarts met wachtdienst, geeft tips in geval van vergiftiging van het dier en neemt de tijd om de persoon aan de andere kant van de lijn oplossingen te helpen zoeken voor specifieke vragen over zijn of haar dier.

De klantendienst is inbegrepen in de Tom&Care-verzekering maar wordt ook gratis aangeboden aan de leden van Club Tom&Co, de eerste (gratis) sociale netwerksite voor dierenvrienden. Meer informatie over de Club vindt u op http://club.tomandco.be.

Tom&Care-wedstrijd in het Tervurenpark in Brussel

Een kat bij de dokterTer gelegenheid van de lancering van de Tom&Care-verzekering zal Tom&Co op donderdag 16 augustus om 10u30 aanwezig zijn in het Tervurenpark, in de buurt van Taverne Bootjeshuis, om alle vragen over deze nieuwe service te beantwoorden. Een mooie gelegenheid voor dierenliefhebbers om een wandeling te komen maken, want de personen die de stand van Tom&Co om 10u30 bezoeken, kunnen een gratis verzekering voor één jaar in de wacht slepen.

Bijgevoegd vindt u de gedetailleerde uitleg over deze nieuwe service. U kunt deze informatie ook terugvinden in de verzekeringspolis en de garanties op pagina http://www.tomandco.be/tomandcareverzekering.

Als u meer informatie wenst over Tom&Care of één van de personen wenst te interviewen in het Tervurenpark, gelieve dan contact op te nemen met de persdienst.

 

Tags Tom&Co

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

  • Home
  • Pers
  • Persartikelen
  • Tom&Co lanceert Tom&Care, een speciale ziektekostenverzekering voor honden en katten