Download als pdf-document

Deel dit document
18/05/2011

Sonja Kimpen lanceert in primeur 5 bereide maaltijden

In exclusiviteit bij Delhaize België

Antwerpen – Vanaf 19 mei kunnen Delhaize-klanten 5 exclusieve bereide maaltijden van Sonja Kimpen vinden in hun favoriete Delhaize-winkel. Deze 5 nieuwe producten passen perfect in de gezonde levensstijl die Sonja Kimpen voorschrijft. Deze verse maaltijden zijn een lekker en evenwichtig alternatief voor zelfbereide maaltijden en zijn exclusief verkrijgbaar bij Delhaize. De producten zelf worden bij Starmeal gemaakt.

Gezond en gemakkelijk

Geen tijd, zin of inspiratie om te koken? Dan zijn de 5 nieuwe bereide maaltijden van Sonja Kimpen een heerlijk alternatief. Niet alleen zijn ze kraakvers, vlug klaar en superlekker, bovendien zijn ze ook gezond en passen ze helemaal in de eetstrategie van Sonja Kimpen. Voor haar staan gezondheid, je goed in je vel voelen en genieten centraal. Kortom, lekker én gezond, dus. En met deze nieuwe maaltijden kan dit nu ook gemakkelijk!

Exclusief bij Delhaize

De 5 bereide maaltijden van Sonja Kimpen zijn exclusief te verkrijgen bij Delhaize. Vanaf 19 mei zullen ze in de koeltoog liggen in de Delhaize winkels voor de prijs van 6,99 € per maaltijd. Vijf variëteiten zullen beschikbaar zijn

Tags

Contactinformatie

Sandrine Communication Manager sblin@delhaize.belgium Tel.+32 2 412 83 16

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11