Download als pdf-document

Deel dit document
15/03/2012

Delhaize België lanceert exclusieve “Ronde van Vlaanderen” wijn

Delhaize België lanceert exclusieve “Ronde van Vlaanderen” wijn

Oudenaarde – Vanaf donderdag 15 maart lanceert Delhaize België in exclusiviteit de Ronde Van Vlaanderen wijn naar aanleiding van de jaarlijks wielerhoogdag.  De eerste fles werd gedegusteerd in de Delhaize Supermarkt Oudenaarde in aanwezigheid van de burgemeester van Oudenaarde en de leeuw van Vlaanderen Johan Museeuw. Om de lancering feestelijk te vieren wordt ook een wedstrijd georganiseerd voor de klanten, met als hoofdprijs een unieke Museeuw racefiets.

Exclusieve Ronde van Vlaanderen wijn bij Delhaize

De ronde van vlaanderen - graves secDelhaize profileert zich nogmaals als wijnexpert door naar aanleiding van De Ronde van Vlaanderen een nieuwe wijn te lanceren. De “Ronde van Vlaanderen” wijn die vanaf vandaag in de deelnemende winkels te vinden is, is de Graves Blanc Sec. Deze witte bordeauxwijn vindt zijn oorsprong in de regio Graves en wordt verkocht onder het etiket van “Vin Les Clayes”. Zijn fruitige smaak is afkomstig van de druivenrassen Sauvignon en Cemillon. Het wordt goed gecombineerd met gerookte- en koude visgerechten. De wijn kan eveneens gebruikt worden als aperitief. Het is een genereuse wijn met een sterke smaak. De wijn zal verkocht worden tot op de dag van de Ronde van Vlaanderen, op 1 april. Een fles van deze exclusieve wijn kost € 4,69.

Delhaize lanceert niet enkel een wijn, maar ook een wedstrijd

Deze wijnactie gaat gepaard met een wedstrijd. Bij aankoop van minimum € 25 in de deelnemende winkels ontvangen de klanten, tot en met 28 maart 2012, een wedstrijdformulier met drie vragen. De hoofdprijs is een Museeuw racefiets. Er zijn eveneens twee VIP-paketten voor de Ronde van Vlaanderen te winnen. De winnaars worden bekend gemaakt voor de aanvang van De Ronde, op vrijdag 30 maart 2012.

Deelnemende winkels

Het is niet toevallig dat de actie exclusief plaatsvindt in Oudenaarde. Delhaize wil deel uitmaken van de plaatselijke gemeenschap en de band met de lokale omgeving versterken. Vandaar dit initiatief. De “Ronde van Vlaanderen wijn” is enkel beschikbaar in volgende winkels:

- Supermarkt Delhaize Oudenaarde
- Supermarkt Delhaize Ronse
- AD Delhaize Nederename
- AD Delhaize Brakel
- AD Delhaize Zottegem
- AD Delhaize Zingem
- Proxy Delhaize Olsene
- Proxy Delhaize Kruishoutem
- Proxy Delhaize Maarkedal

 

Tags

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11