Download als pdf-document

Deel dit document
06/06/2012

Delhaize opent al 12de zelfstandige winkel dit jaar: proxy delhaize glazen huis Antwerpen

Netwerk van zelfstandige Delhaizewinkels blijft uitbreiden

Antwerpen – Donderdag 7 juni opent de nieuwe Proxy Delhaize Glazen Huis haar deuren voor de klanten, de 12de nieuwe zelfstandige winkel van Delhaize dit jaar. Deze nieuwste winkel van Delhaize toont eens te meer dat het netwerk van zelfstandige Delhaizewinkels verder uitbreidt om op die manier het winkelnetwerk in België te vervolledigen. Delhaize wil alle klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten.

Altijd een Delhaize in je buurt : Proxy Delhaize Glazen Huis opent de deurenopening proxy glazen huis

Het is zover. Op donderdag 7 juni opent Proxy Delhaize Glazen Huis op de hoek van de Sint Paulusstraat en de Lange Koepoortstraat in Antwerpen Centrum zijn deuren voor het publiek. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden over een nieuwe buurtwinkel. “Met deze totaal vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen” zeggen Mathieu Brolet en Marijke Van Campfort, de zelfstandige uitbaters van Proxy Delhaize Glazen Huis. “Dat we in dit unieke pand onze winkel kunnen openen geeft ons een extra voordeel, want elke Antwerpenaar kent dit gebouw.

De nieuwe Proxy Delhaize Glazen Huis bevindt zich in het Van Ommerenhuis, een geklasseerd gebouw uit de jaren 1930. In de nieuwe winkel vindt de klant een zeer uitgebreid aanbod van zowel nationale als huismerkproducten. De winkel is open op maandag van 12 u tot 20 u, op zondag van 8 u tot 12 u en op andere dagen van 8 u tot 20 Net als in alle andere Delhaizewinkels kan de klant ook hier rekenen op de gekende service en kwaliteit van Delhaize én dit tegen scherpe prijzen.

Delhaizewinkelnetwerk breidt verder uit

We zijn verheugd dat we deze prachtige nieuwe winkel in het hart van Antwerpen officieel kunnen openen”, zegt Denis Knoops, Senior Vice President bij Delhaize en verantwoordelijk voor het departement van zelfstandige winkels bij Delhaize.En ik ben extra enthousiast om te zien dat twee jonge en ambitieuze ondernemers deze uitdaging hebben aangenomen om een zelfstandige winkel van Delhaize te openen. Dat bevestigt voor mij alleen maar de kracht, de uitstraling en het professionalisme van onze winkelformule.”

Delhaize heeft de permanente ambitie om haar winkelnetwerk verder te vervolledigen om op die manier ervoor te zorgen dat er voor elke aankoopbehoefte van de klanten een beschikbare winkel in de buurt is. Naast de Delhaize Supermarkten en Delhaize City’s in eigen beheer, bestaat het netwerk van Delhaize uit 518 zelfstandige Delhaizewinkels in België en Luxemburg onder de uithangborden AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop ’n Go’s.

Het is een constante oefening om dit netwerk nog verder uit te breiden. Zo hebben we dit jaar al 12 zelfstandige Delhaizewinkels aan ons netwerk toegevoegd en hebben we de ambitie om in de tweede helft van 2012 aan hetzelfde tempo ons winkelnetwerk uit te breiden”, concludeert Denis Knoops.

Breed assortiment

Opening proxy glazen huis binnenProxy Delhaize Glazen Huis biedt een breed assortiment aan van 5000 producten. Niet alleen de nationale merkproducten zijn aanwezig, maar ook de bekende Delhaize merken (Delhaize, 365, taste of Inspirations, Bio, Eco en FairTrade) met steeds de beste kwaliteit aan zeer scherpe prijzen. Het assortiment zal in de toekomst nog aangepast worden op basis van specifieke vragen van klanten.

Lekker vers brood, heel de dag door

Bij Delhaize hebben de klanten de keuze uit tientallen soorten vers brood: artisanaal, klassiek of biobrood. Naast een uitgebreid aanbod garandeert Delhaize haar klanten ook vers brood op ieder moment van de dag. Alle artisanale en biobroden worden ter plaatse gebakken.

Fruit en groenten

In de afdeling fruit en groenten vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten en dit tegen de scherpste marktprijzen. Een groot deel van het gamma groenten en fruit is ook reeds gewassen en gesneden te verkrijgen. En de klant vindt er ook een mooi aanbod terug van biofruit en –groenten.

Self traiteur

Bij de traiteurdienst vindt de klant zowel koude als warme schotels die onmiddellijk gegeten kunnen worden of enkel nog even moeten worden opgewarmd. Ideaal voor wie niet veel tijd heeft om te koken of voor wie in de buurt woont en een lekkere, hapklare lunch wil.

Integratie in de buurt

Delhaize wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert een tiental nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegen Mathieu Brolet en Marijke Van Campfort hier aan toe.

Proxy Delhaize Glazen Huis bevindt zich op de hoek van de Sint Paulusstraat en de Lange Koepoortstraat in Antwerpen. (Sint-Paulusstraat 42, 2000 Antwerpen)
 

Tags

Contactinformatie

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

  • Home
  • Pers
  • Persartikelen
  • Delhaize opent al 12de zelfstandige winkel dit jaar: proxy delhaize glazen huis Antwerpen