Download als pdf-document

Deel dit document
30/05/2012

Populairste producten van nationale merken aan onklopbare prijzen bij Delhaize

Delhaize kondigt nieuwe permanente prijsdaling aan

Brussel - Vanaf donderdag 31 mei zal een selectie van de meest populaire producten van nationale merken en dranken permanent in prijs verlaagd worden. Met deze prijsverlagingen wil Delhaize nogmaals haar scherpe prijspositionering benadrukken en meer concreet duidelijk maken dat Delhaizeklanten hun favoriete producten van bekende nationale merken zeer voordelig kunnen kopen in hun Delhaizewinkel.

Na de vorige prijsdalingen, die startten eind februari van dit jaar, zijn deze keer de populairste producten van de Delhaizeklanten aan de beurt. In totaal worden er vanaf 31 mei 50 producten van bekende nationale merken en dranken permanent in prijs verlaagd. Gemiddeld bedraagt de prijsdaling 4% met uitschieters tot 19% zoals Evian Mineraalwater.

Met deze vierde golf van prijsverlagingen dit jaar wil Delhaize duidelijk maken dat de nationale merkproducten in onze winkels zeer scherp geprijsd staan. Delhaize is zondermeer zeer competitief op het vlak van nationale merkproducten in vergelijking met al haar concurrenten in de markt.

Blijvende prijsvermindering bij populaire producten van nationale merken en dranken

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van blijvende prijsverminderingen waarvan onze klanten zullen kunnen genieten vanaf 31 mei *:

  • Douwe Egberts Dessert gemalen koffie (250gr) gaat van € 3,09 naar € 2,95 (- 4,5%)
  • Evian Mineraalwater (6x1l) gaat van € 4,06 naar € 3,29 (- 19,0%)
  • Heinz Tomato Ketchup (570 gr) gaat van € 2,45 naar € 2,05 (- 16,3%)
  • Mister Proper Allesreiniger Zomercitroen (2l) gaat van € 2,95 naar € 2,69 (- 8,8%)

 

-4,5%

 

 Evian 6-pack

-19,0%

 

Heinz Tomato Ketchup

-16,3% 

 

-8,8% 

 

 

De expert in voeding aan scherpe prijzen

Behalve talrijke nationale-merkproducten aan aantrekkelijke prijzen, biedt Delhaize permanent het uitgebreidste assortiment in België aan van meer dan 6.000 huismerkproducten. De meer dan 500 365-huismerkproducten worden aangeboden aan absolute discountprijzen, terwijl de meer dan 5.000 Delhaize producten gemiddeld 15 tot 30% goedkoper zijn dan vergelijkbare nationale-merkproducten.

Meer dan 50% van de omzet van Delhaize België wordt gerealiseerd in huismerkproducten, wat in combinatie met de scherp geprijsde nationale-merkproducten het meest aantrekkelijke aanbod vormt in België. Bovendien genieten de klanten van nationale prijzen in alle Delhaize-supermarkten. Dit garandeert eerlijkheid en transparantie tegenover de klanten, in  tegenstelling tot sommige concurrenten die zeer sterk verschillende lokale prijzen voor hetzelfde product hanteren. Daarenboven kunnen de klanten genieten van een extra permante korting van 0,50 % via hun gratis Pluskaart. Door Pluspunten te sparen dankzij hun aankopen bij Delhaize maar ook bij alle andere aangesloten partners (Q8, Brico, Planet Parfum,....). ontvangen de klanten per 500 punten een aankoopbon van 5 euro.*Prijs op 31 mei 2012 in alle Delhaize-supermarkten en AD Delhaize-winkels.

Tags Goedkoper

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11