Download als pdf-document

Deel dit document
02/08/2011

Opgewekt terug naar school met Delhaize België

Gewapend voor het nieuwe schooljaar, tegen de beste prijs

Alle schoolkinderen genieten nu van een deugddoende vakantie, maar binnen een maand is het weer zover: de start van het nieuwe schooljaar! Een gewaarschuwde bengel is er twee waard. Daarom biedt Delhaize nu al een volledig assortiment schoolmateriaal aan om hen te wapenen voor een frisse start. Het schooljaar goed voorbereiden is kinderspel dankzij Delhaize.

Met stijl het nieuwe schooljaar in

Naar aanleiding van het nieuwe schooljaar, stelt Delhaize haar kwaliteitsvolle schoolartikelen voor tegen de beste prijs. Zowel de ‘kleintjes’ als de ‘groten’ vinden wat ze nodig hebben. Voor die eersten is er dit jaar, naast de schoolartikelen met hun favoriete held op, nu ook het Kids-gamma met enkele gezonde versnaperingen voor tijdens de speeltijd of het vieruurtje. De leerlingen waarvoor het iets serieuzer wordt, hebben de keuze uit meer gespecialiseerd materiaal, zoals rekenmachines en pc-materiaal.

     

Het is altijd leuk om goed uitgerust aan het nieuwe schooljaar te beginnen, maar daarvoor hoeven de ouders bij Delhaize niet noodzakelijk diep in de buidel te tasten. Zowel het merk 365 als het Delhaize-merk bieden de beste producten tegen de beste prijs. Gezien het grote succes vorig jaar, is het gamma nu nog uitgebreider. Een map, een lat of een setje schrijfmateriaal bijvoorbeeld zijn al verkrijgbaar vanaf € 0.99! De democratische prijzen laten de ouders ook toe om een kleine vooraad aan te leggen. Handig als hun kind zijn gom of potlood verloren is.

De kinderwereld heeft zo zijn eigen trends. Zowel jongens als meisjes vinden hun gading bij Delhaize, of ze nu fan zijn van Cars of Disney-prinsessen, van monsters of van hartjes. De echte Cars-fans kunnen dit jaar hun schooltas van Cars omruilen voor die van Cars 2. Exclusief dit jaar telt het schoolgamma ook enkele Smurfenartikelen1!

 

De blauwe invasie gaat verder

De smurfenvrienden onder ons hebben nog tot eind augustus de kans om smurfenpoppetjes te verzamelen. Ook op het internet kan de klant tot het eind

van de vakantie een Smurfendorp bouwen en deelnemen aan de wedstrijd om een reis te winnen naar New York. Omdat de blauwe mannetjes zo goed in de smaak vallen, werd het Delhaize-schoolgamma uitgebreid met enkele Smurfenartikelen, exclusief verkrijgbaar bij Delhaize2. Dankzij het kaftpapier, de etiketten en de mappen, kunnen de schoolkinderen hun cursussen omtoveren tot een vrolijke Smurfenverzameling.

Tijdens het schooljaar is er ook tijd nodig voor ontspanning en ook daar zorgen de Smurfen voor. De kinderen kunnen op ontdekkingstocht dankzij het Smurfen-ganzenspel of leren dansen met ‘De Smurfen dance party’ op de Nintendo Wii.

Weg met die chaos

Dit jaar vinden zowel de ouders als hun kinderen enkele nuttige hebbedingetjes op www.delhaize.be, die ze gratis kunnen downloaden en afdrukken. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld een leuke deurhanger, die ze aan hun kamerdeur kunnen hangen als ze niet gestoord willen worden. Voor de ouders zijn er onder andere twee handige kalenders om hun gezinsplanning te maken. De ene dient om de maandelijkse planning te regelen, zoals wie de kinderen gaat ophalen van school, de andere biedt een overzicht van wie welke dagdagelijkse taakjes doet, zoals afwassen.

Gezond en fit voor een start met pit

Naar school gaan vergt veel energie van kinderen: goed opletten tijdens de les, ravotten tijdens de speeltijd... Om de dag goed door te komen, hebben ze nood aan een evenwichtige en gezonde voeding. Het Delhaize Kids-gamma, dat dit jaar speciaal werd gelanceerd voor kinderen tussen 5 en 10 jaar, biedt hier het antwoord op. Het gamma weet gezondheid en een lekkere smaak perfect te combineren, en dat tegen een prijs die 15 tot 30% lager ligt dan de nationale merken. De kinderen hebben er met de mascotte Pamuka een nieuwe vriend bij om mee naar school te nemen. Ontdek de Kids-producten en hun voedingswaarde op www.delhaize.be/kids en doe samen met Pamuka de leerrijke voedingsquizz.

  

Tags

Contactinformatie

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11