Download als pdf-document

Deel dit document
22/05/2012

Lekker gezond picknicken in Brussel dankzij Delhaize

Delhaize, partner van piQniQ Brusselicious

Brussel - Gedurende de zomer vanaf 6 juni tot en met 16 september 2012 vindt elke zondag in een Brussels park de ‘piQniQ’ plaats in het kader van ‘Brusselicious’, het gastronomisch jaar van Brussel. Dit jaar is het thema BIO & Sustainability en vanzelfsprekend is Delhaize, als pionier binnen het domein van bioproducten, hoofdpartner van dit evenement. Het merendeel van de producten in de kant-en-klare picknickmanden zijn dan ook van haar eigen Bio gamma. Op deze manier wil Delhaize de mensen haar authentieke en kwaliteitsvolle bioproducten laten ontdekken. In het kader van dit evenement geeft Delhaize haar klanten ook de kans om één van de 200 picknickmanden te winnen.

Verse, gezonde en betrouwbare producten voor een Bio-piQniQ

Piqniq - picknicken in Brussel dankzij Delhaize

Vanuit zijn sterke betrokkenheid bij wat leeft in de lokale gemeenschappen en zijn expertise in biovoeding, is Delhaize België hoofdpartner van het evenement piQniQ Brusselicious. Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt rond het thema “Bio & Sustainability”, zullen picknickmanden ter beschikking gesteld worden voor de deelnemers die hoofdzakelijk gevuld zijn met kwaliteitsvolle, gezonde, duurzame en betrouwbare producten van het huismerk Bio van Delhaize zoals yoghurts, appels, salami, kaas en een glas biowijn. Deze picknickmanden zijn geschikt voor 2 personen aan de prijs van 12 euro per picknickmand. Bovendien zal er een wijnbar aanwezig zijn waar er zowel witte, rode als rosé biowijn van het huismerk van Delhaize kan verkregen worden. Deze picknick is kortom een ideale gelegenheid voor de deelnemers om gezellig samen te zijn met vrienden en familie en om tegelijkertijd de bioproducten van Delhaize te ontdekken.

Gecertificeerde biologische producten 15 tot 30% goedkoper

Delhaize bio logoDelhaize België vervult een pioniersrol in België als het gaat om biovoeding. Al meer dan 25 jaar levert Delhaize authentieke en kwaliteitsvolle bioproducten die bovendien aan toegankelijke prijzen beschikbaar zijn. Deze producten worden namelijk 15 tot 30% goedkoper aangeboden dan vergelijkbare producten van nationale merken. Met de jaren is het gamma Delhaize Bio fors uitgebreid en vandaag kan Delhaize als koploper in ons land 635 gecertificeerde biologische producten aanbieden, gaande van groenten en fruit, vlees, gevogelte, vis, kruidenierswaren tot wijn.

Delhaize neemt haar klanten mee op bio-ontdekkingstocht

Om het assortiment en de kwaliteit van haar bioproducten in de verf te zetten, organiseert Delhaize tijdens de Bioweek van 2 tot 10 juni een wedstrijd waarbij 200 picknickmanden kunnen gewonnen worden. Zo krijgt iedereen de kans om ze te ontdekken. De klanten kunnen online deelnemen aan deze wedstrijd op www.delhaize.be/brusselicious-wedstrijd en maken op deze manier kans op een picknickmand gevuld met verse, kwaliteitsvolle bioproducten.

Tags

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11