Download als pdf-document

Deel dit document
25/04/2012

Delhaize België verlaagt permanent de prijs van haar boeren- en vierkant brood

Delhaize lanceert een derde permanente prijsverlaging in het assortiment bereide maaltijden en charcuterie

Brussel - Vanaf 26 april verlaagt Delhaize België de prijzen van haar boeren- en vierkant brood, haar best verkochte broden, tot de scherpe prijs van 1,49 euro met een gemiddelde prijsdaling van bijna 13 %. En dit ondanks de stijgende grondstofprijzen. Tegelijkertijd voert het nogmaals een blijvende prijsvermindering door op producten van nationale en huismerken in haar assortiment van bereide schotels en charcuterie. Met deze prijsverlagingen wil Delhaize haar scherpe prijspositionering blijven benadrukken.

Langdurige prijsverlaging bij Delhaize - 3e waveBoeren- en vierkant brood permanent in prijs verlaagd tot 1.49 euro

De prijzen van vele grondstoffen zijn de jongste tijd sterk gestegen. Desondanks laat Delhaize de prijzen van de best verkochte broden dalen. Voor Delhaize is het namelijk belangrijk dat basisvoeding toegankelijk is voor iedereen.

Vanaf donderdag 26 april bedraagt de prijs van het wit en bruin vierkant brood van 800g € 1,49 in plaats van  € 1,59, een prijsdaling van 6 %. Het wit en bruin boerenbrood daalt met maar liefst 36 eurocent van € 1,85 euro tot € 1,49, een daling van 19 %. Met deze prijsdaling levert Delhaize, rekening houdend met de huidige economische conjunctuur, een belangrijke inspanning.

Een ruim assortiment aan vers en gezond brood de hele dag door

Brood is een basisonderdeel voor onze dagelijkse voeding. Bij Delhaize hebben de klanten de keuze uit maar liefst 30 variëteiten vers brood; artisanaal, klassiek of biobrood, wat het tot het breedste assortiment van de grote winkelketens maakt. Voor ieder wat wils dus! Naast een uitgebreid aanbod garandeert Delhaize haar klanten ook vers brood op ieder moment van de dag. Alle artisanale en biobroden worden tot drie keer per dag ter plaatse gebakken; vanaf de opening om 8 uur tot het sluitingsuur.! Reden te meer om brood bij Delhaize te kopen!

Ter plaatse gebakken verscheidene keren per dagDelhaizebrood is lekker en gezond. Zo hebben we  de hoeveelheid zout in onze broden verminderd met ongeveer 38 ton op jaarbasis. Deze nutritionele verbetering komt er zonder te raken aan de smaak. Delhaize gebruikt namelijk de beste ingrediënten, besteedt er de nodige tijd aan en heeft een jarenlange ervaring en expertise opgebouwd. Resultaat: het brood is gezond én smakelijk.

Blijvende prijsvermindering in assortiment bereide maaltijden en charcuterie

Delhaize lanceert tegelijkertijd ook haar derde prijsverlagingscampagne van het jaar. Deze keer zijn de bereide maaltijden en charcuterie aan de beurt.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van blijvende prijsverminderingen waarvan onze klanten zullen kunnen genieten vanaf 26 april *:

 • Weightwatchers sneetjes kipfilet gaat van € 2,29 naar € 2,19 (- 4,4 %)
 • Ovengebakken ham in sneetjes (Delhaize) gaat van € 3,09 naar € 2,79 (- 9,7 %)
 • Crème paté Delhaize (125 gr) gaat van € 1,35 naar € 0,95 (- 29,6 %)
 • Gerookt spek (275 gr) gaat van € 2,95 naar € 2,55 (- 13,6 %)
 • Bridou baton de berger (250 gr)gaat van € 5,40 naar € 4,79 (- 11,3 %)
 • Lasagne Bolognese Delhaize (400 gr) gaat van € 2,75 naar €  2,65 (- 3,6 %)
 • Aardappelpuree Delhaize (450 gr) gaat van € 3,09 naar € 2,89 (- 6,5 %)
 • Nasi Goreng Delhaize (350 gr) gaat van € 3,39 naar € 3,19 (- 5,9 %)

* Prijs op 26 april 2012 in alle Delhaize-supermarkten en AD Delhaize-winkels.

De expert in voeding aan scherpe prijzen

Behalve talrijke nationale-merkproducten aan aantrekkelijke prijzen, biedt Delhaize permanent een uitgebreid en uniek assortiment aan van meer dan 6.000 huismerkproducten aan zeer competitieve prijzen om te beantwoorden aan de verschillende noden van haar klanten. De meer dan 500 365-huismerkproducten worden aangeboden aan absolute discountprijzen, terwijl de meer dan 5000 Delhaize producten gemiddeld 15 tot 30% goedkoper zijn dan vergelijkbare nationale-merkproducten.

Meer dan 50% van de omzet van Delhaize België wordt gerealiseerd in huismerkproducten, wat in combinatie met de scherp geprijsde nationale-merkproducten het meest aantrekkelijke aanbod vormt voor de Belgische consument. Bovendien genieten de klanten van Delhaize van nationale prijzen in al haar supermarkten, wat eerlijkheid en transparantie garandeert tegenover de klanten, en in vergelijking met concurrenten die aan lokale prijszetting doen.

Daarenboven kunnen de klanten genieten van een extra permante korting van 0,5% via hun gratis Pluskaart. Door Pluspunten te sparen dankzij hun aankopen bij Delhaize maar ook bij alle andere aangesloten partners (Q8, Brico, Planet Parfum,....). ontvangen ze per 500 punten een aankoopbon van 5 euro.

 

Tags Brood Goedkoper Delhaize merk

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

 • Home
 • Pers
 • Persartikelen
 • Delhaize België verlaagt permanent de prijs van haar boeren- en vierkant brood