Download als pdf-document

Deel dit document
04/07/2012

Het seizoen van de Zeeuwse mosselen, de lievelingsmosselen van de Belg, start officieel op 5 juli bij Delhaize België.

Mosselen van superieure kwaliteit met mosselvlees tot meer dan 30 %

Brussel - De Belg is traditioneel een mosselliefhebber. Elk jaar opnieuw kijken veel Belgen ongeduldig uit naar het begin van het mosselseizoen. Delhaize België verkoopt daardoor meer dan 3 miljoen kg mosselen. Dit jaar zijn de Zeeuwse mosselen van een uitstekende kwaliteit, ze zijn dan ook bijzonder rijk aan mosselvlees. De mosselliefhebbers zullen er deze zomer niet genoeg van krijgen!

Kwaliteitsmosselen

Delhaize gaat voluit voor een aanbod van kwaliteitsproducten tegen competitieve prijzen. De voedingsdistributeur speelt daarom in op de vraag van de Belgen, die lekkere mosselen willen tegen de beste prijs en tegelijk de garantie van een minimumgewicht aan vlees, aangeduid op de verpakking. Tegelijkertijd garanderen we ook een strenge kwaliteitscontrole van de mosselen.

Onze klanten kunnen dit jaar rekenen op rijkgevulde mosselen. Het vleesgewicht kan oplopen tot 30% en meer, wat ongezien is bij de start van het seizoen.

Een ruime keuze…

Delhaize biedt elke liefhebber wat hij zoekt dankzij haar ruim assortiment van mosselen. Bovendien wordt met verse frieten, de knapperige mosselgroenten en de heerlijke mosselsaus van Delhaize, straks elk mosselfeest gegarandeerd een succes!

  • Supermosselen Delhaize merk: 60 tot 70 stuks per kg, verkrijgbaar in bakjes van 1 en 2 kg: 3.09€/kg *
  • Jumbomosselen: deze mosselen zijn groter dan de supermosselen en hebben een dikkere schelp, 40 tot 50 stuks per kg, verkrijgbaar in bakjes van 1 en 2 kg : 6.95€/kg

*Prijzen geldig vanaf 5/07/2012 tot 11/07/2012

Tags

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

  • Home
  • Pers
  • Persartikelen
  • Het seizoen van de Zeeuwse mosselen, de lievelingsmosselen van de Belg, start officieel op 5 juli bij Delhaize België.