Download als pdf-document

Deel dit document
11/12/2012

Online sommelier en interactieve eindejaarskalender helpen de Delhaizeklant tijdens de eindejaarsfeesten

De vernieuwde Delhaizewebsite maakt de voorbereiding van de feesten nog makkelijker en smakelijker

Brussel - Met de feestdagen in het vooruitzicht lanceert Delhaize een feestelijke versie van haar website met enkele nieuwigheden. Een herziening die zich richt op het tafelplezier, zowel voor elke dag als voor speciale gelegenheden, met heel wat suggesties voor alle smaken en alle budgetten. Naast deze vernieuwing stelt de Delhaize-site twee originele diensten voor om klanten te helpen bij het bereiden van hun eindejaarsfeesten : gratis en persoonlijk advies van een online sommelier en een eindejaarskalender die iedere dag nieuwe promoties, recepten, ideeën en tips geeft voor geslaagde feesten.

Steeds meer oplossingen voor feesten zonder stress

Delhaize.be wil een extra service aanbieden aan haar klanten. Zo stelt Delhaize aan de internauten nieuwe oplossingen voor om ten volle zonder de geringste stress van deze periode te genieten! Zo werden nieuwe ‘online’ diensten ‘special feesten’ op punt gesteld om de voorbereidingen van de Delhaize-klanten van thuisuit te vergemakkelijken. Er zijn raadgevingen van specialisten voor de keuze van de producten, eenvoudige en toegankelijke recepten voor ieders budget, de mogelijkheid om boodschappen online te doen … de feesten bij Delhaize, dat is eenvoudig en zonder zorgen!

Persoonlijk advies van de online Sommelier

Hoe de juiste wijn kiezen bij de feestmaaltijd wanneer je geen kenner bent? Ieder jaar kunnen de klanten, naast de wijnraadgevers aanwezig in iedere Delhaize-winkel, eveneens genieten van gepersonaliseerde tips van een sommelier met enkele muisklikken. Met de online sommelier biedt Delhaize de mogelijkheid een beroep te doen op een professional en positioneert ze zich als een echte wijnspecialist. Het menu, de soorten schotels, de voorkeuren, het budget, alles wordt in rekening genomen bij de selectie. De Sommelier antwoordt gratis op de vragen van de internauten binnen de 48 werkuren en stelt hen een wijnselectie voor die perfect past bij hun menu en hun budget. Een dienst die de maaltijden van de Delhaize-klanten zal doen schitteren en hun genodigden volledig versteld zal doen staan! Afspraak op http://nl.delhaize.be/acties/onlinesommelier.

De online Adventkalender: een schat aan recepten, promoties en tips and tricks

Delhaize innoveert deze winter door een online eindejaarskalender te creëren. Iedere dag informeert deze kalender de klanten van de laatste promoties en exclusiviteiten in de winkel. Bovendien geeft dit middel heel wat tips om de organisatie van de eindejaarsmaaltijden en heel wat feestelijke recepten te plannen. Deze nieuwe dienst die bijzonder praktisch is, zal ervoor zorgen dat de klanten van Delhaize deze eindejaarsperiode zo rustig mogelijk starten en prettige feesten beleven. Met Delhaize zijn de feesten zoveel makkelijker. Afspraak op http://nl.delhaize.be/eindejaar.

Een nieuwe en innoverende versie van Delhaize.be met meer dan 2000 recepten

De website van Delhaize werd in een nieuw kleedje gestoken. Er zijn verschillende nieuwigheden zodat de klantenservice van Delhaize nog verbeterd en er nog meer culinaire tips en inspiratie voor elke beschikbaar zijn. Dankzij deze verbeteringen hebben de klanten van Delhaize de mogelijkheid zich te inspireren op de verschillende seizoensthema’s, waarmee promoties, exclusiviteiten en heel wat recepten gepaard gaan.

Om nog gemakkelijker zijn gading te vinden tussen de 2000 recepten die op de website werden voorgesteld, heeft Delhaize haar zoekmotor volledig herzien. Voortaan zal het opzoeken veel intuïtiever gebeuren en kunnen ingrediëntenn opgenomen of uitgesloten worden. Bovendien zullen de gebruikers een volledig nieuwe functionaliteit kunnen gebruiken om hun weekmenu te creëren in functie van hun behoeften en budget. Daarenboven vermeldt de website een dertigtal recepten die stap per stap worden gefilmd en uitgelegd. Een onmisbare website om de tafel dag na dag op te vrolijken en genodigden te verrassen!

Tags Wijn Koken

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

  • Home
  • Pers
  • Persartikelen
  • Online sommelier en interactieve eindejaarskalender helpen de Delhaizeklant tijdens de eindejaarsfeesten