Download als pdf-document

Deel dit document
03/05/2012

Feestelijke heropening Delhaize supermarkt Hazegras

Een nieuwe winkel vol nieuwigheden

Oostende – Het is zover! Delhaize Supermarkt Hazegras is na een grondige renovatie weer helemaal klaar om haar klanten te ontvangen. Op woensdag 2 mei werd de supermarkt feestelijk heropend in aanwezigheid van de burgemeester van Oostende Jean Vandecasteele. De winkel oogt ruimer en mooier, is gebruiksvriendelijker en dankzij enkele nieuwigheden zijn de service en het gebruiksgemak nóg beter dan vroeger. Om de heropening van de winkel nog net dat tikkeltje feestelijker te maken, lanceert Delhaize Hazegras bovendien een speciale “Cuvée Oostende”: zowel een witte als een rode wijn. De klanten zullen kunnen kennismaken met hun nieuwe winkel tijdens twee feestweekends.

Na 3 maanden van intense voorbereiding en werkzaamheden zijn de medewerkers van supermarkt Hazegras trotser dan ooit op hun winkel. “Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn,” zegt een fiere Peter Decanq, directeur van de supermarkt Delhaize Hazegras.

“We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten vanaf vandaag nu nog beter kunnen bedienen en dat ze nog meer hun gading kunnen vinden in het mooie en ruime assortiment dat onze winkel biedt. We kunnen dus niet wachten om de klanten te ontvangen in de vernieuwde winkel. De eerste reacties van de klanten zijn alvast lovend en positief. En daar doen we het voor !”

Delhaize Supermarkt Hazegras biedt het allerbeste van Delhaize

Enkele nieuwigheden in de winkel springen direct in het oog. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen beland je onmiddellijk in onze nieuwe afdeling fruit en groenten. Hier vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten en dit tegen de scherpste marktprijzen.

Ook in de vernieuwde vis- en beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug: de lekkerste soorten vis en vlees belanden recht uit ons versnijdingsatelier – zichtbaar vanuit de winkel – in de koeltogen. Verser kan niet! Bij Delhaize bent u ook zeker dat het duurzame producten zijn. Delhaize supermarkt Hazegras biedt een enorme keuze aan vis, charcuterie en gevogelte en een nog ruimere keuze aan vlees.

De bakkerij-afdeling kreeg ook een hele restyling. “Daar zijn we echt trots op”, zegt Peter Decanq. “We bakken nu immers meer vers brood in de winkel zelf en dat merk je door de keuze uit tientallen soorten brood. Daarenboven wordt het brood meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds.”

In de vernieuwde afdeling self-traiteur vind je een ruim aanbod aan ter plaatse bereide schotels, belegde broodjes, pasta’s, pizza’s en slaatjes. Hier vind je uitsluitend verse en verfijnde producten van absolute topkwaliteit, tegen verrassende prijzen. Al onze gerechten worden verscheidene keren per dag ter plaatse klaargemaakt op basis van eersterangsingrediënten.

Speciale “Cuvée Oostende”

Wijn etiket : Cuvee Oostende - Cotes du rhoneOm de heropening van de winkel in stijl te vieren, lanceert Delhaize Hazegras een speciale “Cuvée Oostende”. Klanten van Delhaize supermarkt Hazegras vinden de komende dagen een folder in de bus met daarop een bon voor een gratis fles (Cabernet Sauvignon of Vaucluse Chardonnay) van deze feestelijke Cuvée.

Niet toevallig lanceren we deze Cuvée Oostende net bij Delhaize. De wijnafdeling van Delhaize geniet een uitstekende reputatie en terecht. Je vindt er immers de lekkerste wijnen voor iedere beurs en gelegenheid, mooi gepresenteerd en gesorteerd volgens herkomst.

Wijn etiket : Cuvee Oostende - Cotes du rhone villagesSamen zorgen voor het milieu

De bescherming van het milieu is één van de belangrijkste ambities bij Delhaize. Vandaar dat  we bij de verbouwing van de winkel een groot aantal ecologische maatregelen getroffen, waaronder de installatie van gesloten koelkasten en koeltogen. Hierdoor ligt het energieverbruik van deze koelkasten tot 40 % lager, wat een lagere CO2-uitstoot met zich meebrengt.

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Delhaize introduceert ook voortdurend nieuwe manieren om het winkelen nóg aangenamer te maken. Zo vindt de klant in onze vernieuwde winkel ook:

  • Een Delhaize Direct Afhaalpunt: bespaar tijd en doe thuis in alle rust de bestelling via www.delhaizedirect.be en pik de dag nadien de boodschappen op aan ons afhaalpunt in functie van de agenda van de klant. Delhaize Direct is vanaf 3 mei beschikbaar in Delhaize Hazegras. Tot 31 mei is deze service zelfs gratis!
  • QuickScan: ideaal voor wie met een mandje winkelt. Doe gewoon boodschappen en scan achteraf de artikelen en de plus-kaart met de optische lezer aan de QuickScan-terminal. Betalen gebeurt aan de automatische betaalkassa.

Feestweekends in Delhaize Hazegras

Om kennis te maken met al deze nieuwigheden organiseert Delhaize Hazegras twee feestweekends vol geschenken, proeverijen en andere verrassingen. Deze vinden plaats op donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 mei en vrijdag 11 en zaterdag 12 mei. Iedereen is welkom! Op zaterdag 5 en 12 mei is er telkens ook animatie voorzien voor de kinderen.

De Delhaize supermarkt Hazegras bevindt zich op de Leopold III laan 7, 8400 Oostende.

Tags

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11