Download als pdf-document

Deel dit document
03/10/2012

Delhaize organiseert de grootste kookles ooit onder leiding van vijf sterrenchefs

1600 personen kunnen deelnemen aan het Biggest Cooking Event

Brussel – Van donderdag 29 november tot zondag 2 decemberstaan vijf grote sterrenchefs, met name Wout Bru, Lionel Rigolet, Bart Desmidt, Peter Goossens en Yves Mattagne, aan het roer van een uitzonderlijke kookles in een enorm atelier dat speciaal voor deze gelegenheid werd ingericht. Tijdens deze vier dagen zullen 1600 deelnemers de kans krijgen om te koken terwijl ze live de handelingen en richtlijnen van de chefs volgen. In anderhalf uur tijd moeten ze een maaltijd en dessert bereiden. Om kans temaken op 2 tickets per persoonmoeten de kandidaten tussen 4 en 24 oktober enkele vragen beantwoorden op de website www.delhaize.be.

Delhaize presenteert het Biggest Cooking Event: de grootste kookles ooit

Delhaize Biggest Cooking Event

Als expert in voeding en culinaire trends is het de missie van Delhaize om haar klanten dagelijks te adviseren en te inspireren. De winkelketen is zich bewust van de rijke knowhow van de gastronomische experts en onderhoudt daarom al bijna 15 jaar lang een bevoorrechte relatie met de grote chefs. Speciaal voor de eindejaarsperiode wil Delhaize haar klanten de unieke kans aanbieden om een kookles te volgen bij één vandeze vijf sterrenchefs: Wout Bru, Lionel Rigolet, Bart Desmidt, Peter Goossens of Yves Mattagne.

Van donderdag 29 november tot zondag 2 december zullen 1600 beginnelingen, chefs in wording of gewone liefhebbers hun schort aantrekken om deel te nemen aan de grootste kookles ooit. De les wordt georganiseerd in meerdere Franstalige en Nederlandstalige sessies in een enorm atelier dat speciaal voor deze gelegenheid werd ingericht in Tour & Taxis in Brussel.

Samen met een metgezel naar keuzevolgen de deelnemers de handelingen en richtlijnen van de chef en maken ze in anderhalf uur tijd een maaltijd en een dessert. Ze zullen werken met verse seizoensproducten en worden bijgestaan met de beste tips om ze te bereiden. Ze krijgen ook een inleiding in de oenologie om te leren welke wijn het best bij welk gerecht past. Aan het einde van deze buitengewone les kunnen de deelnemers met veel trots hun creatie ter plaatse proeven maar zullen ze het ook thuis opnieuw kunnen bereiden. Aan de vooravond van de eindejaarsfeesten is het Biggest Cooking Event een uitstekende gelegenheid om aan de hand van haalbare recepten een feestmenu samen te stellen dat bereid zou kunnen zijn door een grote sterrenchef.

Er zijn een heleboel andere verrassingen voorzien tijdens dit evenement dat verrukkelijk en onvergetelijk belooft te worden!

Praktisch

Waar?
Tour & Taxis Brussel.

Wanneer?
Van donderdag 29 november tot zondag 2 december. Er zijn 8 sessies gepland.

Hoe deelnemen?
Om deel te nemen aan deze kooklessen moeten de kandidaten tussen 4 en 24 oktober surfen naar www.delhaize.be en enkele vragen beantwoorden. Ze moeten ook het formulier met de datum en sessie van hun keuze invullen.

Elke dag kunnen ze hun kansen om deel te nemen aan dit uitzonderlijk evenement vergroten door nieuwe vragen te beantwoorden of door de code van hun plus-kaart in te voeren.

Iedere winnaar zal 2 tickets ontvangen om samen met een persoon naar keuze te kunnen deelnemen.

Tags Delhaize Biggest Cooking Event

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

  • Home
  • Pers
  • Persartikelen
  • Delhaize organiseert de grootste kookles ooit onder leiding van vijf sterrenchefs