Download als pdf-document

Deel dit document
20/09/2011

Delhaize lanceert online boodschappen via iPhone

Brussel – Sinds kort kunnen de iPhonegebruikers de nieuwste iPhone-applicatie van Delhaize downloaden via de Appstore van Apple. De grootste vernieuwing is dat klanten vanaf nu online hun bestellingen kunnen doen via de iPhone. Samen met andere innovatieve toepassingen is deze applicatie op dit moment de meest volledige applicatie in de Belgische distributiesector. De lancering van deze nieuwste applicatie benadrukt nogmaals de innovatieve rol die Delhaize speelt in de distributiesector.

Boodschappen bestellen via de iPhone

Sinds twee jaar biedt Delhaize de mogelijkheid aan haar klanten om hun boodschappen online te doen via Delhaize Direct. Veel klanten hebben de weg naar dit systeem al gevonden en maken wekelijks gebruik van Delhaize Direct. Nu kunnen klanten ook op de trein, op het werk of ergens anders via hun iPhone hun Delhaize Direct-bestellingen doorgeven. Zo verliest de klant nog minder tijd. Delhaize zet de boodschappen klaar en de klant komt ze afhalen.

Alle Delhaize producten en promoties

Nog een nieuwe toepassingen is de beschikbaarheid van alle producten en actuele promoties van Delhaize op je iPhone. De klant kan bladeren in de promoties of zoeken naar een specifiek product in alle afdelingen van de Delhaize winkel. Ook alle promoties zijn beschikbaar binnen de applicatie. Bovendien kan elk Delhaize product toevoegd worden aan een boodschappenlijst of meteen aan het Delhaize Direct winkelmandje

Boodschappenlijstjes on the go

Vergeet het klassieke papieren boodschappenlijstje, digitale lijstjes zijn de toekomst. Of het nu een wekelijks lijstje is, een lijstje voor de volgende barbecue of één voor de buurvrouw, de klant kan ze nu allemaal bijhouden op de applicatie zelf.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan de klant ondermeer boodschappen manueel toevoegen of kan hij bladeren door de meest gekozen items. Is zijn favoriete pot choco net leeg, dan kan hij de geïntegreerde barcode scanner gebruiken op de applicatie om dit product snel toe te voegen aan een boodschappenlijst.

Met het hele gezin toegang tot dezelfde boodschappenlijstjes

De applicatie heeft ook het voordeel dat verschillende leden van het gezin toegang hebben tot dezelfde login. Een voorbeeld : de vrouw maakt ’s avonds het boodschappenlijstje op de iPhone en als de man de dag daarna boodschappen gaat doen kan hij op zijn iPhone hetzelfde boodschappenlijstje raadplegen. Wanneer de klant inlogt met zijn Delhaize account worden al de boodschappenlijstjes, reservaties van Delhaize Direct en andere data gesynchroniseerd.

Alle winkels binnen handbereik

Eenvoudig maar o zo handig : de store locator. Is de klant in Antwerpen of Brussel en wil hij of zij de dichtsbijzijnde City Delhaize vinden ? Geen probleem. Met de store locator kan hij of zij altijd en overal de dichtstbijzijnde Delhaize- of Tom & Co winkel vinden. Via de App-store van Apple kan de klant de applicatie gratis downloaden. De aangeboden applicatie zal nog dit jaar ook op Android toestellen en andere smartphones beschikbaar zijn.

U kan de applicatie gratis downloaden via de App Store van Apple op uwiPhone. In de zoekfunctie geeft u “Delhaize” in. Of u scant onderstaande QR-code

Bekijk de preview van onze nieuwste iPhone-applicatie hier

Tags Mobile iPhone Innovation

Contactinformatie

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11