Download als pdf-document

Deel dit document
18/10/2011

Delhaize lanceert haar nieuwe actie Star & Tunes en brengt je de hele herfst door in beweging met de beste hits

Van 20 oktober tot 7 december biedt Delhaize België haar klanten 13 miljoen gratis muziekdownloads aan en er kunnen meer dan 250 kaarten worden verzameld.

Delhaize innoveert opnieuw met een nieuwe actie waarmee haar klanten toegang krijgen tot het exclusieve universum van wereld muzieksterren. De internationale ster Joe Jonas heeft met zijn showcase in Brussel, exclusief georganiseerd door Delhaize, de aftrap gegeven voor de actie Star & Tunes. Delhaize biedt haar klanten niet minder dan 13 miljoen gratis downloads van de Universal-catalogus aan! Het aanbod is heel veelzijdig: van U2, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Rihanna, Milow, tot Julian Perreta, De fans kunnen ook 150 kaarten verzamelen van hun favoriete artiesten, 110 leuke stickers en 12 zeldzamere kaarten met de reproductie van de handtekening van beroemde zangers.

Voor ieder wat wils

Delhaize België heeft steeds haar uiterste best gedaan om innoverend en trendy te zijn. Na de Helden van onze Planeet, de Fitte Helden en de Smurfen zullen de muzieksterren de Delhaize-winkels veroveren. Dankzij de samenwerking met Universal Music positioneert Delhaize zich als partner van de muzikale tendensen.

Delhaize wil met de actie Star & Tunes een zo ruim mogelijk publiek begeesteren. De klanten krijgen toegang tot de catalogus van Universal Music via de website www.delhaizemusic.be. Deze catalogus telt meer dan 400.000 nummers. Fans van rock, pop, het Franse chanson, R’n‘B of om het even welke ander genre vinden hier hun gading. Met de actie Star & Tunes van Delhaize komt iedereen aan zijn trekken.

Verloop van de actie

Van 20 oktober tot 7 december 2011 zal in alle deelnemende supermarkten Delhaize, City Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize in België en Luxemburg een zakje met 3 kaarten per aankoopschijf van € 20 worden uitgedeeld (2 zakjes per aankoop van € 40, 3 zakjes per aankoop van € 60, enzovoort.)1. De klanten van www.caddyhome.be en www.delhaizedirect.be worden niet over het hoofd worden gezien. De zakjes zullen automatisch bij hun bestellingen worden gevoegd.

De aankoop van bepaalde producten die deelnemen aan de actie en een selectie van Universal-cd’s geven eveneens recht op extra zakjes. Bij elke bestelling via Delhaize Direct ontvangen de klanten ook 2 bijkomende zakjes.

1 Met uitzondering van de volgende producten of diensten: zakken of stickers van de gemeente, producten van de Nationale Loterij, van Bpost, k’docards, Gift cards, herlaadkaarten van gsm’s, tabaksproducten, ontwikkeling van foto’s, leeggoed of elke andere dienstverlening.

Verzamelkaarten

Delhaize heeft haar beste beentje voorgezet om jong en oud tevreden te stellen met deze nieuwe actie !

In ieder zakje zitten drie van de vier types kaarten die hieronder staan:

1. De downloadkaarten bevatten een unieke code die men kan wegkrabben. Nadat de klant zich heeft geregistreerd via www.delhaizemusic.be is het kinderspel om lievelingsnummers te downloaden.

2. De 150 artiestenkaarten zijn gewijd aan de 50 sterren die op dit moment het meest in de kijker staan. Ze bevatten de foto van de artiest, de foto van zijn laatste album, informatie, roddels, ... Een echte schat aan informatie voor de fans van Coeur de Pirate, Mika, Justin Bieber en vele anderen! Je vindt alle visuals op de website www.delhaizemusic.be.

3. Iets zeldzamer en moeilijker te bemachtigen zijn de 12 extra kaarten. Deze bevatten de reproductie van de handtekening van de 12 geselecteerde artiesten op het flapje2.

4. Tot slot zijn er de 110 stickers. Ze zijn fun, kleurrijk en je kunt ze kleven waar je wil, bijvoorbeeld om het verzamelalbum Star & Tunes of opbergmappen kleur te geven!

Altijd meer voor fans

Om zoveel kaarten te verzamelen is enig organisatietalent nodig, maar Delhaize heeft alles voorzien. In het verzamelalbum kunnen 50 kaarten (die worden

verkocht aan € 1,50) worden geplakt. Iedere artiest krijgt zijn plaatsje.

En voor wie staat te popelen om de hits van de grootste sterren te ontdekken, is er de compilatie-cd Star & Tunes met nummers van onder andere Jennifer Lopez, Kat Deluna, Martin Solveig of Alexandra Stan. Deze CD is te koop voor € 9,90 en geeft recht op een extra zakje!

Tags Innovation Star&Tunes

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

  • Home
  • Pers
  • Persartikelen
  • Delhaize lanceert haar nieuwe actie Star & Tunes en brengt je de hele herfst door in beweging met de beste hits