Download als pdf-document

Deel dit document
15/01/2013

Delhaize innoveert met haar ontbijtgranen met stevia

70% minder suiker !
40% minder vet !
5x meer vezels !

Brussel – Sinds begin januari stelt Delhaize vijf nieuwe referenties ontbijtgranen van het Delhaize-merk voor om de dag te starten met een gezonde dosis energie. Twee voorbeelden zijn een knapperige muesli op basis van stevia met appel of met chocolade. Stevia is een natuurlijke zoetstof afkomstig van de bladeren van de steviaplant. Deze twee referenties bevatten ongeveer 70% minder suiker en 40% minder vet dan de gewone ontbijtgranen. Daarnaast zijn ze ook vijf keer rijker aan vezels! Een exclusieve lancering in de grootdistributie, volledig volgens de Delhaize-filosofie om gezonde en evenwichtige voeding te promoten bij de klanten.

Ontbijtgranen boordevol energie en veel gezonder

December is de maand van feesten en overdaad. Januari daarentegen is ontegensprekelijk de maand waarin men teruggaat naar een meer evenwichtige voeding. Delhaize wil haar klanten een bepaalde manier van leven bieden: dagelijks gezonde producten maar ook echte fijnproeversmomenten. Ze stelt dan ook in januari vijf nieuwe referenties ontbijtgranen voor een gevarieerd ontbijt voor.
Twee van de vijf nieuwe ontbijtgranen zijn op basis van een natuurlijke zoetstof afkomstig van de stevia-plant1: de muesli crunchy choco en de muesli crunchy apple. Stevia is een plant afkomstig van Zuid-Amerika met bladeren die een natuurlijke zoete smaak hebben. Wanneer je deze ontbijtgranen met stevia van Delhaize vergelijkt met die van de gewone grote merken bevatten ze gemiddeld 70% minder suiker, 40% minder vet en 5 maal meer vezels.

ontbijtgranen gezond5 knapperige mueslis voor alle smaken

Om aan de noden en smaken van de klant te kunnen voldoen, biedt Delhaize momenteel meer dan 20 soorten ontbijtgranen aan voor kinderen, bioliefhebbers, fijnproevers, mensen die op hun lijn of op hun budget letten. Hierbij komen nu nog vijf nieuwe soorten knapperige muesli. Men kan ze eten met melk, yoghurt of verse kaas voor een gezond of lekker ontbijt.

Mueslis crunchy gezondheid:

Muesli Crunchy Apple op basis van stevia: Deze knapperige muesli met appels en geraspte kokosnoot is zonder toegevoegde suiker2 en rijk aan vezels. Hij bevat een natuurlijke zoetstof afkomstig van steviabladeren.
Prijs: € 1,99 voor 300g

Muesli Crunchy Choco op basis van stevia: Deze knapperige muesli met chocolade en noten is zonder toegevoegde suiker3 en rijk aan vezels. Hij bevat een natuurlijke zoetstof afkomstig van steviabladeren.
Prijs: € 1,99 voor 300g

ontbijtgranen plezier1Mueslis crunchy plezier:

Super crunchy muesli 4 noten: Deze knapperige muesli met 4 noten zal u verleiden met zijn subtiele mengeling van bruine granen met veel amandelen, hazelnoten, paranoten en pecannoten. Proef de knapperige intensiteit van deze muesli, voor meer dan 50% samengesteld uit een granenmix.
Prijs: € 2,25 voor 375g

Super crunchy muesli choco karamel: Deze knapperig muesli choco karamel zal u verleiden met zijn subtiele mengeling van bruine granen met grote stukken pure chocolade en melkchocolade, met heerlijke en lichte stukjes karamel. Proef de knapperige intensiteit van deze muesli, voor meer dan 50% samengesteld uit een granenmix.
Prijs: € 2,25 voor 350g

ontbijtgranen plezier2Super crunchy muesli choco frambozen: Deze knapperige muesli choco framboos zal u verleiden met zijn subtiele mengeling van bruine granen met heerlijke stukjes framboos en een duo van pure en witte chocolade. Proef de knapperige intensiteit van deze muesli, voor meer dan 55% samengesteld uit een granenmix.
Prijs: € 2,25 voor 325g

 

 

1 De extracten zijn steviolglycosiden die natuurlijk aanwezig zijn in de bladen van stevia.
2 Bevat natuurlijke suikers
3 Bevat natuurlijke suikers

Tags Delhaize merk Gezondheid

Contactinformatie

Florence Communications Manager fmaniquet@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11