Download als pdf-document

Deel dit document
17/03/2011

Delhaize België start met actie "gratis producten"

Van 17 maart tot 20 april kunnen de klanten gratis producten verzamelen

Voor de derde keer gaat Delhaize, aangemoedigd door eerdere successen, van start met een spaaractie waarbij haar klanten kunnen sparen voor een hele reeks gratis producten. Van 17 maart tot 20 april kunnen de Delhaizeklanten een spaarkaart vullen.

Producten naar keuze!

Delhaize organiseert al voor de derde keer de actie «gratis producten», die de klanten bijzonder waarderen. In januari 2010 werden alleen al in de geïntegreerde winkels (supermarkten en City Delhaize) meer dan 150.000 producten van nationale merken gratis uitgedeeld. Deze positieve resultaten hebben Delhaize aangemoedigd om later in hetzelfde jaar verder te gaan met het concept, met huismerkproducten. De actie die vandaag start heeft opnieuw betrekking op nationale-merkproducten.

Het principe blijft hetzelfde als de vorige jaren. Van 17 maart tot 20 april kunnen de klanten van Delhaize een spaarkaart van 25 vakjes vullen. Telkens wanneer ze aan de kassa komen, krijgen ze per aankoopschijf van € 20 een stempel op hun kaart. Op de kaart staan afbeeldingen van zestien nationale-merkproducten die de klant gratis kan ontvangen wanneer hij het nodige aantal stempels heeft verzameld. Hij kiest zelf welk product hij graag ontvangt. De klant kan per kaart voor één product sparen. Zodra hij een gratis product heeft ontvangen, krijgt hij een nieuwe kaart om voor een ander product te sparen. Hoe verder je gaat op de kaart, hoe hoger de waarde van de producten.

Extra stempels voor nog meer gratis producten

In deze spaaractie hoef je niet noodzakelijk grote boodschappen te doen om gratis producten te krijgen. Bij een hele reeks deelnemende producten ontvang je immers extra stempels. Sommige producten geven recht op 5 of 7 stempels, soms zelfs tot 10 stempels! Dit jaar ontvang je bij aankoop uit een ruime selectie producten van Taste of Inspirations, het huismerk van Delhaize voor producten van bijzondere kwaliteit, origine of ingrediënten, eveneens extra stempels. De deelnemende producten zijn deze week niet alleen in de winkel aangeduid, ze staan ook in de folder van de nationale mailing. Klanten kunnen stempels verzamelen tot 20 april en kaarten wisselen voor gratis producten tot 27 april.

De actie is geldig in alle deelnemende supermarkten Delhaize, City Delhaize, AD Delhaize en Proxy Delhaize, in België en in Luxemburg. Je kunt ook genieten van de actie via Delhaize Direct.

Tags

Contactinformatie

Sandrine Communication Manager sblin@delhaize.belgium Tel.+32 2 412 83 16

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11