Download als pdf-document

Deel dit document
04/01/2011

Delhaize België lanceert een nieuwe spaaractie

Delhaize maakt een vliegende start in 2011 met een nieuwe spaaractie om haar trouwste klanten te belonen

Delhaize België organiseert vanaf 3 januari tot 2 maart 2011 een nieuwe spaaractie. De klanten kunnen zegels verzamelen op een spaarkaart en eens die vol is, ontvangen ze gratis een bestekset van hoge kwaliteit. De talrijke commerciële acties van Delhaize België worden al jaren erg op prijs gesteld en dat zal niet veranderen in 2011!

Een actie om de loyaliteit van de klant te belonen

Eén van de prioriteiten bij Delhaize is de klant en daarom wil ze de loyaliteit van de klant belonen via een nieuwe spaaractie. Van 3 januari tot 2 maart ontvangen zij aan de kassa of per post een spaarkaart met 20 vakjes. Per aankoopschijf van € 20 ontvangen de klanten een zegel om op de kaart de kleven. De aankoop van bepaalde artikelen geeft recht op extra zegels. Zodra de spaarkaart vol is, kunnen de klanten deze inruilen voor een gratis bestekset.

Besteksets met een moderne look

In ruil voor een volle spaarkaart ontvangt de klant gratis een kwalitatieve en moderne ‘Luna’- bestekset. Het bevat 4 delen (mes, lepel, vork, koffielepel) en heeft een waarde van € 9,95. De klanten kunnen de overige 4 besteksets ook aankopen, om zo hun verzameling te 3-delig:

• vismes en -vork (€ 7,95)

• 3-delig: dessertlepel, -vork en -mes (€ 7,95)

• 2-delig: groentebestek (€ 19,95)

• 1-delig: sauslepel (€ 13,95)

De zegels kunnen verzameld worden tussen 3 januari en 2 maart, de volle spaarkaarten kunnen tot 16 maart ingeruild worden. De actie wordt georganiseerd in de winkels van Delhaize, City Delhaize, AD Delhaize en Proxy Delhaize en ook via Caddy-home en Delhaize Direct, zowel in België als in Luxemburg.

Een heleboel plus-punten in de rayon tafelgerei

Samen met deze actie krijgt de klant op de tafel- en keukenartikelen (borden, tassen, potten en pannen, ...) een heleboel plus-punten. De aankoop van twee kookpotten geeft bijvoorbeeld recht op 1000 plus-punten, met andere woorden een korting van € 10! Ideaal voor klanten die een nieuwe wind door hun keukenuitrusting willen laten waaien.

Tags

Contactinformatie

Sandrine Communication Manager sblin@delhaize.belgium Tel.+32 2 412 83 16

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11