Download als pdf-document

Deel dit document
02/03/2011

Delhaize België biedt gedurende meer dan 3 weken meer dan 100 wijnen aan tegen knalprijzen

Delhaize bevestigt opnieuw haar wijnexpertise met een grote wijnactie

Om haar wijnexpertise en haar lageprijzenbeleid opnieuw te bevestigen, lanceert Delhaize een grote wijnactie van 3 tot 27 maart. Tijdens die periode kunnen de klanten profiteren van uitzonderlijke aanbiedingen op tal van wijnen. De actie gaat gepaard met degustaties in de winkel en een wedstrijd met schitterende prijzen. Delhaize heeft tijdens de eindejaarsperiode een stijging van haar marktaandeel van 2,5% geregistreerd op haar wijnen en champagnes en bevestigt met deze actie haar leiderschap in wijn in België.

Knalprijzen

Van 3 tot 27 maart kunnen de Delhaize-klanten kwaliteitswijnen kopen tegen spotprijzen. Tijdens de hele actie lopen er sterke aanbiedingen van 5+1 gratis, 4+2 gratis op een selectie wijnen. Vier wijnen worden uitzonderlijk aangeboden aan 3+3 gratis gedurende één week. De champagnes en schuimwijnen nemen ook deel aan de actie met kortingen van 5+1 gratis en 3+1 gratis. De wijnactie van Delhaize is zonder twijfel dé gelegenheid om interessante ontdekkingen te doen en zal veel harten veroveren. De actie is geldig in alle Delhaize supermarkten en winkels van AD Delhaize. De klanten kunnen van dezelfde promoties genieten via Delhaize Direct en op www.delhaizewineworld.com.

Een heel programma Een overzicht van de wijnen die deze week in de kijker staan, is terug te vinden in de folder Zoveel meer voor mij, die bij dit bericht is gevoegd. In de folder zijn de wijnen onderverdeeld in verschillende thema’s (licht en vrolijk aperitief, kleine gerechtjes & grote wijnen, smaken van elders en wijnen van de zon, een exotische sfeer, aperitief van de zee, vegetarische gerechten, wijn en kaas...) en voor elk van die thema’s worden specifieke producten voorgesteld die goed passen bij de geselecteerde wijnen. Voor ieder thema krijgt de klant een culinair advies van een grote Belgische chef evenals een wijnadvies van een van onze wijnraadgevers of aankopers. Deze folder, net zoals degene die nog gaan volgen tijdens de actie, verzamelt dus alle wijnexpertise van Delhaize.

Om de klanten de gelegenheid te geven om de wijnen in promotie te ontdekken, zullen er tijdens de 4 actieweekends wijndegustaties georganiseerd worden in iedere supermarkt. Tijdens de eerste 2 degustaties kunnen de klanten niet minder dan 10 verschillende wijnen proeven; tijdens de 2 laatste sessies worden nog 10 andere wijnen aangeboden. Die degustaties zullen doorgaan op vrijdag 4, 11, 18 en 25 maart van 11 uur tot 19 uur en op zaterdag 5, 12, 19 en 26 maart van 10 uur tot 18 uur.

Een ongeëvenaarde expertise

« Onze wijnrayon heeft een uitstekende reputatie, en terecht. Dankzij 135 jaar ervaring in dit domein zijn wij de onbetwiste wijnspecialist in België. Het wijnassortiment wordt voortdurend vernieuwd om onze klanten steeds opnieuw iets verrassender te laten ontdekken, voor alle prijzen en alle gelegenheden. Met onze wijnactie zouden wij graag de rijkdom van ons assortiment willen valoriseren bij onze klanten en hen eraan herinneren dat wij de referentie zijn wat betreft wijn», verklaart Jan Bosselaers, Senior Buying Manager Wine/Alcohol/Beverages bij Delhaize België.

Bij Delhaize wordt de klant geholpen bij zijn wijnkeuze. Hij geniet niet alleen van de expertise van onze wijnraadgevers in de winkel, maar hij kan ook rekenen op ‘food pairing’, een innoverend concept waarbij een selectie van wijnen wordt voorgesteld per type maaltijd. Delhaize zet die filosofie verder met haar wijnactie. De promotiefolders geven bijgevolg duidelijk aan bij welke gerechten de voorgestelde wijnen passen. Daarbij dienen de indicaties over de afkomst, de druivensoort en het jaar als gids voor de consument in zijn zoektocht naar de geschikte wijn.

Schitterende prijzen te winnen

Gedurende de hele actie kunnen de klanten via de aankoop van wijn daarmee ze twee plaatsen kunnen winnen voor een culinaire ervaring in het Atelier Yves Mattagne met wijndegustaties. Er zijn nog twee andere grote prijzen te winnen: 1 diner voor twee in het tweesterrenrestaurant ‘Sea Grill’ met 1 overnachting in het Radisson Blu Royal Hotel en 1 diner voor twee in de Brasserie YU-MI, dat onlangs werd geopend door Yves Mattagne.

Tags Delhaize wineworld Wijn

Contactinformatie

Sandrine Communication Manager sblin@delhaize.belgium Tel.+32 2 412 83 16

Roel External Communications Manager rdekelver@delhaize.be Tel.+32 2 412 21 11

  • Home
  • Pers
  • Persartikelen
  • Delhaize België biedt gedurende meer dan 3 weken meer dan 100 wijnen aan tegen knalprijzen