Pers

14/02/2017

Primeur: Geen overbodige verpakking van Bio-groenten en fruit meer dankzij natural branding.

Brussel – Delhaize lanceert vandaag een echte primeur die ervoor zorgt dat een groot deel van het bio assortiment groenten en fruit binnenkort geen aparte verpakking nodig meer zal hebben. In de plaats daarvan zal het biolabel via natural branding op het product aangebracht worden. Een eenvoudige maar doeltreffende methode die ervoor zorgt dat er jaarlijks maar liefst 13 ton minder verpakkingsmateriaal nodig is. Met deze maatrgel bevestigt Delhaize nogmaals dat duurzaamheid hoog op de agenda staat.

Volledig persbericht

02/02/2017

Nieuwe Proxy Delhaize Grote Haag opent vandaag haar deuren

Brussel – Vandaag opent de nieuwe Proxy Delhaize Grote Haag haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Grote Haag staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

13/01/2017

Naar jaarlijkse traditie lanceren Delhaize en de Aalsterse Gilles een Oilsjterse carnavalwijn

Aalst – Ter gelegenheid van de jaarlijkse carnavalstoet in Aalst, lanceren Delhaize en Aalsterse Gilles samen een Oilsjterse carnavalwijn die vanaf vandaag in de rekken van de Delhaize-winkel in Aalst ligt. Meer concreet gaat het over een witte wijn, een Las Puertas Chardonnay 2014, uit Chili. De oplage van de carnavalwijn is beperkt tot 1.000 flessen en zal worden verkocht worden in de vestiging van Aalst, gelegen aan de Parklaan.

Volledig persbericht

22/12/2016

Verkoop Cuvée Antwerpen van Delhaize levert 25.150 euro op voor vzw Pegode

Antwerpen - Vandaag heeft Delhaize een cheque van 25.150 euro overhandigd aan vzw Pegode. In juni 2015 startte de verkoop van Cuvée Antwerpen waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 25.150 flessen verkocht. In 2016 wordt de actie verder gezet met dit keer Filet Divers als goed doel.

Volledig persbericht