Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kooktip

Teveel azijn gebruikt? Een snuifje bicarbonaat zal de smaak verzachten.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine
De winter be zorgt je vaak koude rillingen, maar hij laat zich soms ook van zijn mildste, gulste en lekkerste kant zien. Want de winter is ook het seizoen van de stoofpotjes met aardappelen, witloof, prei en kool. Snijd ze samen in de pan, laat ze lekker pruttelen en met de juiste kruiden toveren ze een meer dan tevreden glimlach op je snoet. Deze wintergerechten zijn heerlijk hartverwarmend en wapenen je tegen de koude buiten.

Maar in het winterseizoen zijn de citrusvruchten ook weer in het land! Vul ongegeneerd je fruitmand en de brooddoos van je kapoen met deze vitaminebommen. En als het buiten koud is, dan is het des te aangenamer in de keuken. Een ideale gelegenheid om minder gekende stukjes vlees te (her)ontdekken zoals longhaas, kalfszwezeriken, lever, bavette, petit nerf ... Onze chefs geven hun moderne interpretatie van deze vergeten vleessoorten in vijf originele streetfoodrecepten. Ze hebben zich ook over een paar maaltijdsoepen gebogen. Die zitten boordevol smaak en geven je energie een boost. Net als de racletterecepten waarmee je nog meer uit je racelette-avond haalt.

Naar goede gewoonte nemen we je ook mee naar de mensen achter de producten die jij zo graag eet. Deze keer gaat het richting sinaasappelboomgaard van Juan Colom in Valencia en we bezoeken de biozalmkwekerij van Finnian O’Luasa in Ierland. En carnaval vergeten we natuurlijk ook niet. We gaan op ontdekkingsreis langs de culinaire carnavalstradities in verschillende uithoeken van de wereld.

En na dat alles is het tijd voor dessert! We hebben heerlijke crumbles in de aanbieding, wafels van bij ons met warme chocolademelk op maat van de kids en plezante popcorn met een smaakje. Zoet of zout? Aan jou de keuze.

Lees het e-zine online