Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kooktip

Wist je dit? Quorn™ op basis van schimmel heeft een zeer laag vetgehalte en bevat vrijwel geen cholesterol.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine
Ook al loopt de zomer stilaan op z’n einde, het hoogseizoen van heel wat zonovergoten fruit en groenten is nog volop aan de gang: paprika’s, granaatappels, druiven … Ook de minigroenten zijn nu in opperbeste vorm (#IdeetjeVoorKids). In de kinderafdeling schotelen onze chefs je een paar klassiekers voor op een manier waar de kleintjes helemaal zot van zijn: gehaktballetjes, fishsticks, hotdogs, minestrone, verloren brood … Originele en gemakkelijke recepten maken hun opwachting voor jou in dit nummer, en dat zonder je portemonnee te plunderen.

Na de zomer trekken we terug naar school of naar het werk, en daar horen lunchboxes bij. We nemen je mee op ontdekkingstocht naar lekkere lokale lunchtradities uit alle hoeken van de wereld, van Japan tot Mexico. Met deze smulinspiratie zal je brooddoos nooit me er zijn wat ze ooit geweest is. Een streling voor de tong en voor het oog! En zoals in elk nu mmer van je Delhaize magazine, doen we je een paar kooktechnieken aan de hand. Zo word je een krak in de keuken en tover je probleemloos uitzonderlijke gerechten uit je potten en pannen. Deze keer: rijst volgens de 5 technieken van de chef.

Daarnaast mag gezond lekkers natuurlijk niet ontbreken in je magazine. Maak bijvoorbeeld je eigen verrukkelijke granola of verras je gasten met gekke groentedesserts. Verder nemen we je naar goede gewoonte mee op bezoek bij producenten met een passie en inspireren we je met de zoete bladzijden en kwaliteitsvolle producten. Dit alles overgoten met wijze tips om je goed en lekker te helpen eten.
Lees het e-zine online