Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kooktip

Hoe hou je groene groenten langer vers? Verpak ze in krantenpapier vóór je ze in de groentebak legt.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine november 2014

De winter is niet meteen het seizoen van de overvloed. Maar toch biedt de winter een aantal producten waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt in de keuken. Kolen, aardappelen, uien, witloof en schorseneren passen perfect bij de wintersfeer. Maar hoe maak je kool klaar? En wat is het geheim van een vijfsterren-uiensoep? En wat maak je ook alweer met witloof? Geen paniek. Je vindt het antwoord op al deze vragen in dit nummer van je Delhaize magazine.

Maar daar houdt het niet op. We hebben na de feesten van de kalmte in de keuken gebruik gemaakt om een paar nieuwe smulrubrieken uit onze hoed te toveren. ‘Het winkelmandje’ toont je in minder dan 30 seconden een recept en het bijpassende boodschappenlijstje. Met ‘3 producten, 1 heerlijk recept’ heb je meteen de smaak te pakken voor snelle lekkere gerechten. In de rubriek ‘Voor elk wat wils’ kun je naar hartenlust kiezen uit 5 recepten. En ten slotte geven ‘De zoete bladzijden’ je op een duidelijke en gestructureerde manier inspiratie voor desserten en ander zoets. Voilà, dat zijn onze goede voornemens voor 2016 op een rijtje.

Ook al zit je magazine boordevol nieuwigheden, heel wat smulideeën blijven dezelfde. Zoals gewoonlijk vind je interviews met gedreven producenten, verhalen die naar meer smaken en slimme tips die je niet alleen helpen om lekker te eten, maar ook gezond. Kortom, leef je uit in onze winkels, in de keuken en aan tafel.

Lees het e-zine online