Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kooktip

Wil je look pellen? Warm je teentje knoflook even op. Zo gaat het velletje er makkelijk af.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine november 2014
De lente hangt in de lucht. Je groentebak verlekkert zich al op de 1001 specialiteiten van het moment: asperges, salade, tomaten, aubergines, courgettes, paprika’s, komkommers, lente-uien, radijzen … Ze zijn in topvorm tussen april en augustus. Maar waaraan dankt de witte asperge nu eigenlijk zijn kleur? Hoe maak je een courgette klaar? En welk goeds zit er allemaal in sla? We doen het je in geuren en kleuren uit de doeken in deze editie van je Delhaize magazine.

Ook in de visafdeling wachten er een paar smakelijke ontdekkingen op jou. We zetten je op weg om de beste gerookte vis te kiezen en als een echte chef-kok klaar te maken … En daar komt meer bij kijken dan enkel een paar blaadjes sla! Onze chefs nemen je vervolgens mee langs de slagerijafdeling om de vijf grote klassieke kooktechnieken voor vleesbereidingen op te frissen. Zo kun je thuis zelf aan de slag met onze tips en trucjes om je vlees heerlijk te stoven, te grillen of langzaam te laten garen. Verder steken we het Kanaal over voor een exclusief interview met Angus Woods, een producent van Keltisch lamsvlees waarvan je de meesterlijke kwaliteit meteen proeft.

Tenslotte maken we van de eerste lentekriebels gebruik om je met een paar nakende zomergerechten al te doen watertanden. We laten het zonnetje alvast schijnen en steken kleur en vitaminen in je salades, gazpacho’s en boterhammen. En naar goede gewoonte vind je heel wat lekkere verhalen, heerlijke producten, slimme tips en ‘+’punten voor je gezondheid in je magazine. Want lekker eten gaat perfect samen met goed eten. We wensen je alvast veel plezier in de winkel, in de keuken en aan tafel.
Lees het e-zine online