Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kooktip

Smaakt je gerecht te pikant? Voeg gewoon wat room, melk, kokosmelk of yoghurt toe.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine november 2014
Wat zijn nu de beste producten van het seizoen? Wat mag je met je handen eten bij de barbecue? Wat is het geheim van een goede ratatouille? Hoe maak je je eigen homemade roomijs? En hoeveel maten van elk ingrediënt heb je weer nodig voor die cocktail? We zetten het allemaal even voor jou op een rijtje.

In dit nummer ontdek je verder een heleboel recepten die net zo goed zijn voor je humeur als voor je smaakpapillen. Zoals een ceviche van zeebaars, verschillende soorten pesto, overheerlijke gezonde hapjes, detoxsapjes … We zijn zelfs een olijfolieproducent gaan bezoeken in Italië. En van die gelegenheid maken we gretig gebruik om je de heerlijkste oliën te helpen kiezen en om uit de doeken te doen hoe je ze best gebruikt. Een beetje dichter in de buurt, vertelt Jeroen De Pauw je het lekkere verhaal van Kris Lambrechts, een tuinbouwer die helemaal weg is van de trots van ons land: de aardbei.

Ten slotte hebben we nog een heerlijk dossier voor jou waarin we inzoomen op de sterren van deze zomer: de salades. En onze chefs helpen je met vijf technieken het beste uit je salades te halen: tips voor het versnijden, marineren of grillen. Zo word jij een echte krak in de keuken.
Lees het e-zine online