Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kooktip

Is je saus te vloeibaar? Dat los je makkelijk op. Giet een beetje saus in een kopje, roer er een eetlepel maïszetmeel door en bind hiermee je saus.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine

Dit is de tijd van het jaar waar we echt naar uitkijken. De kinderen wachten vol ongeduld op eindejaar, maar eigenlijk durft iedereen al eens wegdromen vol verwachting. We gaan die toffe momenten tegemoet met de familie of onder vrienden, momenten die ons weer wat dichter bij elkaar brengen. Het is de gelegenheid bij uitstek om te onen hoe graag we elkaar zien, met een cadeautje, een glimlach … of een lekkere maaltijd! Want als er iets is dat ons dichter bijeenbrengt, dan zijn het de onvergetelijke feestmaaltijden.

Maar hoe vorm je je doordeweekse eettafel om tot een feestelijk hoogstandje? We hebben het antwoord voor jou. Onze chefs Line Couvreur en Jeroen De Pauw hebben zes feestmenu’s uit hun fornuis getoverd waar mee jij aan de slag kunt. Er is er zeker eentje dat perfect bij jou past, of je nu een maaltijd voor een minibudget zoekt of een feestmaal dat kan wedijveren met een sterrenrestaurant. Maar we hebben ook aan kroostrijke gezinnen of een hele bende vrienden gedacht. In onze menu’s vind je de perfecte ingrediënten voor geslaagde feesten.

Zoals in elk nummer van jouw Delhaize magazine, lees je natuurlijk ook de intrigerende verhalen achter onze producten (en we nemen je zelfs mee naar Canada, naar ons feestbeest, de kreeft!), ontdek je de laatste keukentrends, de zoete bladzijden en gezondheidstips om zowel lekker als goed te eten na de overdaad van de eindejaarsfeesten. We wensen je een prettig maar vooral een heerlijk eindejaar toe. Dompel je onder in de magie van de feesten!

Lees het e-zine online