Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kookthema van de week: 'Lekkers voor luie dagen'

thema-luierecepten_B3
Heb jij dat ook? Zo’n dag dat je echt geen zin hebt om te poetsen, te wassen, te strijken en te koken? En wordt er dan toch van je verwacht dat je de tafel dekt en wat lekkers serveert? Vergeet de afhaalpizza’s even en verras iedereen met een van onze ‘luie kokgerechten’. Ontdek ons dossier
 
 

Kooktip

Wil je peterselie invriezen? Doe dat ongehakt wat bevroren peterselie kan je later makkelijk verkruimelen.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine november 2014

Hoewel er tijdens de winter niet zoveel spectaculairs te oogsten valt, kunnen we toch nog heel wat regionaal lekkers en traditionele heerlijkheden op tafel toveren. Kool, rapen, aardperen, selder, exotisch fruit, enz. staan centraal in deze editie. Net zoals het witloof uit volle grond, trouwens. Je kunt het herontdekken, samen met onze chef-kok en ambassadeur, Jeroen De Pauw.

Het is hartje winter en dan schotelen we je 3 stevige soepen voor (aardappelsoep met saffraan, borsjtsj en er wtensoep) mét een bonus van formaat: een exclusief interview met de Ierse supersoep-makers Cully en Sully. Warm aanbevolen!

In Frankrijk hebben we Jean Perrin ontmoet. Hij is onze producent van raclettekaas en legt uit hoe hij het vak heeft geleerd. De bergroute bracht ons tot in Tirol, een regio die meer en meer bekend raakt om zijn gastronomie.

Ten slotte hebben onze chef-koks ook enkele makkelijke, toegankelijke, doordeweekse recepten samengesteld. Op het menu: Delhaize kippen van gecontroleerde Belgische origine, gratins, stoofpotjes, stoemp, Engelse pies en papillotten.

Lees het nummer online

Recepten voor € 3

Mijn weekmenu

+

Via dit handige weekmenu zet je alles op een rijtje voor de ganse week.

Naar het weekmenu

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

Receptengenerator

Geef ingrediënten in die je nog in huis hebt, wij vertellen je wat je ermee kan maken! Je kan ook een of meerdere ingrediënten uitsluiten.

Zoek recepten met:

Maar zonder: