Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kookthema van de week: 'Lekkers voor luie dagen'

thema-luierecepten_B3
Heb jij dat ook? Zo’n dag dat je echt geen zin hebt om te poetsen, te wassen, te strijken en te koken? En wordt er dan toch van je verwacht dat je de tafel dekt en wat lekkers serveert? Vergeet de afhaalpizza’s even en verras iedereen met een van onze ‘luie kokgerechten’. Ontdek ons dossier
 
 

Kooktip

Spruitjes zijn caloriearm, rijk aan minerale zouten, vitamine C en vezels. Ze worden klaargemaakt met boter, met room of met witte saus.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine november 2014

De herfst maakt plaats voor lekkere producten die nog heerlijk naar aarde ruiken. Zo zijn de paddenstoelen, wortelen, bieten, rapen, spruiten, pompoenen, radicchio … weer in het land. En hoe maak je kale klaar, een groente die trouwens weer helemaal in is? Welke soorten pompoenen liggen er bij Delhaize in de rekken? En wat is alweer een shiitake? Geen paniek. We antwoorden op al deze vragen en meer.

Maar ook vleesliefhebbers komen in de herfst uitgebreid aan hun trekken. Bij Delhaize vind je een prachtige selectie wild, net zoals je het graag hebt. Onze chef en ambassadeur, Jeroen De Pauw, doet al zijn geheimen uit de doeken, samen met Heroen Bruggeman, onze wildspecialist. Daarna maken we een ommetje via de Abdij van Averbode, waar de broeders de kunst van het brood, bier en kaas maken perfect onder de knie hebben. Een verhaal vol passie en smaak.

Onze chefs stellen ook enkele grote keukenklassiekers in een nieuw daglicht: havermoutpap, pizza (glutenvrij nog wel), schildersoep (voor de kids) of omeletten in vier versies. Ze hebben zich ook uitgeleefd met gevulde gerechten en doen je vijf protechnieken aan de hand om hen feilloos na te doen. Tenslotte nemen ze je mee naar de Verenigde Staten voor een verrassende culinaire ontdekkingsreis vol tradities en tafelplezier. En natuurlijk vind je in dit Delhaize magazine ook handige tips om je dagelijkse kost wat gezonder te maken. Maar je smulplezier hoef je er niet voor te laten. Bovendien bespaar je met onze tips geld en laat je minder eten verloren gaan. Zo koop je goed en eet je goed!

Lees het nummer online

Recepten voor € 3

Mijn weekmenu

+

Via dit handige weekmenu zet je alles op een rijtje voor de ganse week.

Naar het weekmenu

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

Receptengenerator

Geef ingrediënten in die je nog in huis hebt, wij vertellen je wat je ermee kan maken! Je kan ook een of meerdere ingrediënten uitsluiten.

Zoek recepten met:

Maar zonder: