Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kookthema van de week: 'Lekkers voor luie dagen'

thema-luierecepten_B3
Heb jij dat ook? Zo’n dag dat je echt geen zin hebt om te poetsen, te wassen, te strijken en te koken? En wordt er dan toch van je verwacht dat je de tafel dekt en wat lekkers serveert? Vergeet de afhaalpizza’s even en verras iedereen met een van onze ‘luie kokgerechten’. Ontdek ons dossier
 
 

Kooktip

Wokken op de barbecue? Dat gaat perfect en is ideaal om groentjes als bijgerecht klaar te maken.
 

Het magazine dat smaak geeft aan je leven!

Delhaize Magazine november 2014

Het is bijna zover. De feestdagen komen er met rasse schreden aan. En zoals elk jaar gaat dat gepaard met heel wat vragen. Wat zijn de sterproducten in de supermarkt die deze feesten speciaal gaan maken? Welke oesters kies je best (en hoe krijg je ze in een recordtijd open)? Wat is het verschil tussen ‘cava’ en ‘prosecco’? Hoe garneer je een bord zoals een top chef? En waar vind je onfeilbare recepten die getest en goed bevonden werden door echte koks? Zoek niet verder! Je Delhaize magazine toont je hoe je deze feesten culinair kan doen slagen samen met vrienden en familie.

Om al helemaal in feeststemming te geraken, zijn we al wat eerder aan het feesten gegaan. Op het programma: een chalet in de Ardennen, onze twee topchefs (Line Couvreur en Jeroen De Pauw), kerstversiering, cadeautjes, bubbels en de allerbeste producten uit het Delhaize gamma. En om nog meer magie op de borden te toveren, nodigden we onze sterrenchefs uit. Het resultaat is sprankelend. Probeer hun eindejaarsspecials zeker uit en word de ster van jouw feestavond.

Verder vind je in dit magazine je vertrouwde rubrieken: het beste van het seizoen, smulnieuws allerhande (met heel wat feestelijke producten), twee interviews met producenten die je meenem en naar het buitenland, een dossier over Noorwegen, lekkere gezonde raad en nog een hele reeks tips om heerlijk te genieten, om minder te betalen en om meer overschotjes te verwerken. Kortom: goed kopen, goed feesten!

Lees het nummer online