Wijnadvies

wijnadvies

Dat je bij Delhaize terechtkunt voor een uitgebreid aanbod kwaliteitswijnen, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar wist je ook dat je bij onze wijnspecialisten kunt aankloppen voor wijntips en –advies? En dat je voor unieke wijnen ook terechtkan op delhaizewineworld.com?

Wijnadviseurs in je Delhaize

Meer dan 600 verschillende soorten wijn in je Delhaize-supermarkt. Logisch dus, dat je het soms moeilijk hebt om tussen al deze kwaliteitswijnen net die fles te vinden die perfect past bij het gerecht, de gelegenheid en het budget dat jij in gedachten hebt. Naast de duidelijke winkelcommunicatie met pictogrammen, staan in elke Delhaize-winkel ook onze wijnadviseurs je met raad en daad bij.

De Delhaize-wijnadviseurs kregen allemaal een doorgedreven opleiding over wijn, en volgen elke maand een opfrissingscursus over een bepaald land of bepaalde wijnstreek. Daarom kunnen zij je ook het best adviseren over welke wijn nu het lekkerste is bij jouw wildgerecht of kaasschotel. Kijk (of proef!) zeker ook een keer naar de Coup de Cœur: elke week een nieuwe topwijn, geselecteerd door jouw wijnadviseur.

Wijndegustaties

Wanneer is een wijn een goede wijn? Als jij hem lekker vindt, natuurlijk. Daarom doen wij bij Delhaize elke vrijdag en zaterdag wijndegustaties. Op die manier leer je nieuwe wijnen kennen en breid je je wijnkennis uit.

delhaizewineworld.com

Op delhaizewineworld.com vind je een nooit gezien assortiment van honderden wijnen die je niet in de rekken van je supermarkt terugvindt:

wineworld

  • kwaliteitswijnen van over de hele wereld (meer dan 20 landen)
  • grand cru’s
  • zeldzame wijnen
  • wijnen afkomstig van de meest prestigieuze wijndomeinen

Op delhaizewineworld.com vind je uiteraard ook meer dan 600 wijnen uit je supermarkt. De site bevat ook een schat aan informatie over wijn en alles wat daarmee te maken heeft. Elke wijn heeft bijvoorbeeld een overzichtelijke en gedetailleerde wijnfiche.

Vind een
Delhaize winkel

Zoek een winkel