Scroll down
 

Recepten voor € 3 per persoon

Koken voor het hele gezin was nog nooit zo makkelijk én zo goedkoop. Laat je inspireren en zet elke week je tanden in ons nieuw en gemakkelijk € 3-recept.

Ontdek de recepten >>

Promo image Naar de e-shop

Geef een trefwoord, zoals een basisingrediënt in.

X
MIJN DIERENPARK

Speel met je lievelingsdieren!

Scan je speelkaarten met de app “Mijn dierenpark” om je unieke, digitale collectie te maken en de kreet van het dier te horen. De app bevat ook een super leuk spelletje!

homepage_summer_w25_v3_nl
summer_csp2_teaser

Creëer je eigen dierenpark

Ontvang extra zakjes door deelnemende producten te kopen! Naar de e-shop >>

summer_apero_w29_teaser

Delhaize zoekt 2500 Ambassadeurs!

Hou jij van een origineel aperitief? Hou jij ervan jouw mening te delen? Delhaize is op zoek naar 2500 Ambassadeurs die graag de Delhaize apéro-producten willen laten ontdekken aan hun familie en vrienden. Neem deel aan de volgende Ambassadeur campagne van Delhaize en maak kans op een exclusief Summer Apéro pack!

Schrijf je hier in!
bbq barbecue recepten Latijns-Amerika

Latijns-Amerikaanse BBQ

In Latijns-Amerika kent men als geen ander de geheimen van het barbecuën. Geef je BBQ een Latijns-Amerikaanse flair door je te laten inspireren door onze recepten. Ontdek ons BBQ dossier >>

bellewaerde_walibi_w31_nl

Actie geldig van 30/07 t.e.m. 12/08.

Naar de e-shop
innovationleaflet_w22_nl

Nieuw bij Delhaize!

Net als jou, zijn we bij Delhaize lekkerbekken en van nature nieuwsgierig. Altijd op zoek naar de laatste trends en innovaties, helpen we je graag nieuwe smaken, andere manieren van koken en nieuwe verzorgingsproducten te ontdekken.

Ontdek onze nieuwe producten
3euro_w31_kalkoen_citroen_spaghetti_courgette_nl

Kalkoen met citroen en spaghetti met courgette

Ontdek en test ons nieuwe € 3-recept van de week. Ontdek dit recept >>

ezine-mag20-circle_nl

Delhaize e-magazine

Dit jaar duiken er smartphones, tablets en computers op in de keuken. Ontdek het nieuwe Delhaize e-magazine! Op het menu: kwaliteitsproducten, videorecepten, smakelijke spelletjes, de geschiedenis van gepassioneerde producenten, advies van experts, etc. Een voortdurend rijke ervaring, leuk en interactief. Veel surfplezier ... en smakelijk! Abonneer je gratis >>