Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kookthema van de week: 'Lekkers voor luie dagen'

thema-luierecepten_B3
Heb jij dat ook? Zo’n dag dat je echt geen zin hebt om te poetsen, te wassen, te strijken en te koken? En wordt er dan toch van je verwacht dat je de tafel dekt en wat lekkers serveert? Vergeet de afhaalpizza’s even en verras iedereen met een van onze ‘luie kokgerechten’. Ontdek ons dossier
 
 

Kooktip

Sappig kippen- of varkensvlees? Overgiet het aangebraden vlees halverwege de kooktijd met het sap van een citroen.
 

Het Delhaize Magazine voor de feesten!

Delhaize Magazine november 2014

Delhaize magazine gidst je naar een geslaagd eindejaar, met 40 overheerlijke rece pten die zowel durvers als liefhebbers van klassiek doen watertanden, van het aperitief tot het dessert. We verklappen ook hoe je een kaasplank samenstelt volgens de regels van de kunst, welke wijn goed én betaalbaar is en hoe je de weg vindt in het duizelingwekkende aanbod bubbels. Als toemaatje stellen we enkele feestelijke ingrediënten voor en verneem je van onze chefs wanneer je ze het best koopt en hoe je van de bereiding een succes maakt.

We nemen je ook mee op reis. Deze keer trekken we naar Zweden, waar we ondergedompeld worden in de nostalgische sfeer van een traditioneel eindejaar. Voor onze zeevruchten bezoeken we Yerseke, in Zeeland, waar Ida Sinke en Emmanuel Georges ons trek doen krijgen in verse schelpdieren uit Bretagne. Terug in België brengen we Delhaize-chef Jeroen De Pauw een bezoek. Hij stelt ‘Delhaize Selection’ voor, ons nieuwe kwaliteitslabel voor rundvlees. Intussen haalt de beroemde mixoloog Manuel Wouters zijn shakers boven om speciaal voor ons zes exclusieve cocktails samen te stellen.

Lees het nummer online

Delhaize Duel App

Mijn weekmenu

+

Via dit handige weekmenu zet je alles op een rijtje voor de ganse week.

Naar het weekmenu

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

Receptengenerator

Geef ingrediënten in die je nog in huis hebt, wij vertellen je wat je ermee kan maken! Je kan ook een of meerdere ingrediënten uitsluiten.

Zoek recepten met:

Maar zonder: