Receptenzoeker

meer dan 2000 recepten!

In 1-2-3 gerechten voor de hele week

Kroketten van grijze garnalen

Kroketten van grijze garnalen

Rating 4
10 tot 30 min
Gemiddeld Gemiddeld
Gemiddeld Gemiddeld
Lamskoteletjes met verse munt en geparfumeerde taboule

Lamskoteletjes met verse munt en geparfumeerde taboulé

Rating 0
> 30 min
Gemiddeld Gemiddeld

Gevulde tomaten

Rating 4
> 30 min
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop
Linguine-met-kruiden_C2

Linguine met kruiden

Rating 0
20 min.
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop
Lauwe-salade-van-rode-poon-courgettes-en-gedroogde-tomaten_C2

Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten

Rating 0
15 min.
Makkelijk Makkelijk
Duur Duur
Bahiaanse kippenreepjes

Bahiaanse kippenreepjes

Rating 4
> 30 min
Makkelijk Makkelijk
Hertenragout-met-bospaddenstoelen-pasta-en-groene-kool_C2

Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool

Rating 4
25 min voorbereiding + 1u30min kooktijd
Makkelijk Makkelijk
Gemiddeld Gemiddeld

Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven

Rating 3
10 tot 30 min
Makkelijk Makkelijk
Gemiddeld Gemiddeld
Thaise-curry-met-vis-en-suikererwten_C2

Thaise curry met vis en suikererwten

Rating 5
20 min.
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop
Snelle-zuurkool-met-4-soorten-vlees_C3

Snelle zuurkool met 4 soorten vlees

Rating 4
15 min. + 40 min. kooktijd
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop
Mme-zsazsas-nepbolognaisesaus_C2

Mme zsazsa’s nepbolognaisesaus

Rating 4
Bereidings- + kooktijd : 45 min.
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop
Skrei met een korstje van sesam en parmezaan pizzaiolasaus

Skrei met een korstje van sesam en parmezaan, pizzaiolasaus

Rating 1
10 tot 30 min
Makkelijk Makkelijk
Gemiddeld Gemiddeld
steaks en met pesto gevulde champignons

Steaks en met pesto gevulde champignons

Rating 4
10 tot 30 min
Makkelijk Makkelijk
Gemiddeld Gemiddeld

Varkenshaasje en in de oven geroosterde pompoen met esdoornsiroop, boulgour met kruiden

Rating 4
> 30 min
Makkelijk Makkelijk
Gemiddeld Gemiddeld

Gehaktballetjes met gember en snijbonen

Rating 4
> 30 min
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop

Koolvis in papillot met primeurgroenten

Rating 0
10 tot 30 min
Gemiddeld Gemiddeld
Goedkoop Goedkoop
Hamburgers op Italiaanse wijze

Hamburgers op Italiaanse wijze

Rating 4
10 tot 30 min
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop
Gegrilde-aubergines-met-groene-asperges-en-grauwe-erwten_C2

Gegrilde aubergines met groene asperges en grauwe erwten

Rating 5
15 min.
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop
Gebakken calamares zoals in Mauritius

Gebakken calamares zoals in Mauritius

Rating 5
> 30 min
Gemiddeld Gemiddeld
Goedkoop Goedkoop
Bloemkool gevuld met grijze garnalen

Bloemkool gevuld met grijze garnalen

Rating 4
> 30 min
Gemiddeld Gemiddeld
Goedkoop Goedkoop
Gestoofde runderkarbonaden met speculaas

Gestoofde runderkarbonaden met speculaas

Rating 3
> 30 min
Makkelijk Makkelijk
Goedkoop Goedkoop

Kooktip

Barbecue bij voorkeur met kokosbriketten. Die branden een stuk langer en ontvlammen niet zo snel wanneer er vet op druipt.
 

Delhaize Magazine, nog meer inspiratie!

Delhaize Magazine januari 2013

De herfst is het lekkerste seizoen, want dan vullen de winkelrekken zich met mosselen, wild, kastanjes, boschampignons, pastinaken, pompoenen en aardappelen in nostalgische kleuren. Dit is ook een tijd voor degelijke klassiekers, de ene nog smakelijker dan de andere. Wat dacht je ervan om zelf eens een bouillon te trekken? De volgende stap is een geurige wildschotel. Ons dossier maakt je wegwijs in het ruime aanbod en voegt er meteen een aantal overheerlijke recepten aan toe die je perfect thuis kunt klaarm aken.

Onze chef en ambassadeur Jeroen De Pauw interviewde onze producent van varkensvlees en maakte kennis met ons nieuwe kwaliteitslabel ‘Beter voor iedereen’. Daarnaast bezochten we onze zuivelcoöperatieve Milcobel, die de halfvolle AA-melk levert en graag suggesties doet om hier optimaal van te genieten.

Zoals je dat van ons gewoon bent, kijken we ook in dit nummer wat er over de grens gebeurt. In het zuiden ontmoeten we boeren die dankzij milieuvriendelijke Fairtrade producten op een beter leven mogen hopen. In het noorden zien we hoe jonge Deense chefs oorspronkelijke gerechten weer hip maken en in de Elzas verkennen we enkele lokale wijngaarden.

Lees het nummer online

Delhaize Duel App

Mijn weekmenu

+

Via dit handige weekmenu zet je alles op een rijtje voor de ganse week.

Naar het weekmenu

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

Receptengenerator

Geef ingrediënten in die je nog in huis hebt, wij vertellen je wat je ermee kan maken! Je kan ook een of meerdere ingrediënten uitsluiten.

Zoek recepten met:

Maar zonder: