Receptenzoeker

meer dan 3000 recepten!

Kooktip

Zalm is een vette vis, rijk aan voedingsstoffen die de gezondheid bevorderen. Het bevat onder andere onverzadigde vetzuren zoals omega 3. Deze helpen een teveel aan cholesterol te voorkomen.
 

Delhaize Magazine, nog meer inspiratie!

Delhaize Magazine januari 2013

De herfst is het lekkerste seizoen, want dan vullen de winkelrekken zich met mosselen, wild, kastanjes, boschampignons, pastinaken, pompoenen en aardappelen in nostalgische kleuren. Dit is ook een tijd voor degelijke klassiekers, de ene nog smakelijker dan de andere. Wat dacht je ervan om zelf eens een bouillon te trekken? De volgende stap is een geurige wildschotel. Ons dossier maakt je wegwijs in het ruime aanbod en voegt er meteen een aantal overheerlijke recepten aan toe die je perfect thuis kunt klaarm aken.

Onze chef en ambassadeur Jeroen De Pauw interviewde onze producent van varkensvlees en maakte kennis met ons nieuwe kwaliteitslabel ‘Beter voor iedereen’. Daarnaast bezochten we onze zuivelcoöperatieve Milcobel, die de halfvolle AA-melk levert en graag suggesties doet om hier optimaal van te genieten.

Zoals je dat van ons gewoon bent, kijken we ook in dit nummer wat er over de grens gebeurt. In het zuiden ontmoeten we boeren die dankzij milieuvriendelijke Fairtrade producten op een beter leven mogen hopen. In het noorden zien we hoe jonge Deense chefs oorspronkelijke gerechten weer hip maken en in de Elzas verkennen we enkele lokale wijngaarden.

Lees het nummer online

Delhaize Duel App

Mijn weekmenu

+

Via dit handige weekmenu zet je alles op een rijtje voor de ganse week.

Naar het weekmenu

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

Receptengenerator

Geef ingrediënten in die je nog in huis hebt, wij vertellen je wat je ermee kan maken! Je kan ook een of meerdere ingrediënten uitsluiten.

Zoek recepten met:

Maar zonder: