X
Meer info

Opgelet!

Er worden momenteel valse aankoopbons verspreid.

Scroll down
 

Recepten voor € 3 per persoon

Koken voor het hele gezin was nog nooit zo makkelijk én zo goedkoop. Laat je inspireren en zet elke week je tanden in ons nieuw en gemakkelijk € 3-recept.

Ontdek de recepten >>

Promo image Naar de e-shop

Geef een trefwoord, zoals een basisingrediënt in.

X
BARBECUE

BBQ time

Een lang weekend in zicht? Zin om vrienden uit te nodigen en te genieten van de tuin of het terras? Een BBQ is ideaal! Snel, gezellig en zo lekker!

homepage_bbqtime_w21
brood volkoren

Barbecue-plannen en het regent? Geen probleem!

De zomer durft wel eens roet in het eten gooien. Maar geen paniek, Delhaize heeft heel wat overheerlijke alternatieven, als je toch al je BBQ-boodschappen gedaan hebt! Meer info >>

brood volkoren

Vlees op de BBQ: bereiding en tips

Vlees en barbecue. Ze vormen het perfecte duo. Maar welk vlees is nu het meest geschikt voor op de barbecue? En wat is het geheim van een geslaagde marinade? Wij leggen voor jou de lekkerste stukken op de rooster en geven je tal van tips & tricks voor een perfecte bereiding. Meer info >>

3euro_w21_spiering_zuiderse_groenten_nl

Spiering met zuiderse groenten

Ontdek en test ons nieuwe € 3-recept van de week. Ontdek dit recept >>

innovationleaflet-w14_nl

Nieuw bij Delhaize!

Net als jou, zijn we bij Delhaize lekkerbekken en van nature nieuwsgierig. Altijd op zoek naar de laatste trends en innovaties, helpen we je graag nieuwe smaken, andere manieren van koken en nieuwe verzorgingsproducten te ontdekken.

Ontdek onze nieuwe producten